BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Απέκλεισαν και τη γέφυρα Στομίου οι Λαρισαίοι

Ολικό μπλακ άουτ στην κυκλοφορία προκάλεσαν το μεσημέρι της Τρίτης οι αγρότες των Τεμπών, προχωρώντας σε αποκλεισμό και της γέφυρας του Στομίου. Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών από τη στιγμή που απέκλεισαν και τη γέφυρα του Πηνειού απέκλεισαν και την πρόσβαση προς την εναλλακτική διαδρομή μέσω του παραλιακού άξονα του νομού.

Απέκλεισαν και τη γέφυρα Στομίου οι Λαρισαίοι

1
1

Ουσιαστικά δηλαδή οι αγρότες απέκλεισαν πλήρως την κίνηση στον άξονα από Βορρά προς Νότο, ενώ ταυτόχρονα οι αγρότες των Μικροθηβών, αποφάσισαν τη δημιουργία ενός νέου μπλόκου, στην Κεφάλωση Αλμυρού.

Την ίδια ώρα και οι αγρότες των Μαλγάρων δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους με πολύωρους η και επ' αόριστο αποκλεισμούς του δρόμου.

Νωρίτερα το AgroNews έγραφε:

Κλιμάκωση μετά το «μαύρο καπνό» προκρίνουν τα Τέμπη

Όχι μόνο δεν θα ξεφτίσει τα μπλόκα, αλλά αντίθετα θα τα ενισχύσει η χωρίς αποτέλεσμα συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

Ήδη στα Τέμπη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες επιμένουν σε σκληρή γραμμή, προκρίνοντας κλιμάκωση, ακόμη και με «μετακίνηση» του μπλόκου σε ένα πιο στρατηγικής σημασίας σημείο.

Χαρακτηριστική της ατμόσφαιρας που επικρατεί στον κάμπο είναι και το σχόλιο του προέδρου του ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών, Χρήστου Σιδερόπουλου: «μαύρος καπνός με τον Τσίπρα, πολύ σκληροί οι υπουργοί. Αφού δεν αποσυνδέουν τα ασφάλιστρα από το εισόδημα, γιατί δεν φεύγατε βρε παιδιά;»

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποφάσεις, ήδη έκλεισαν τα Τέμπη, ενώ οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν και τη γέφυρα του Στομίου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου, αποκλείοντας έτσι την κυκλοφορία και από τον παραλιακό άξονα του νομού που χρησιμοποιείται ως εναλλακτική διαδρομή, ενώ υπάρχουν προτάσεις να κλείσουν και οι σιδηροδρομικές γραμμές.





Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

23-02-2016 16:02Markella

Ταλαιπωρείται κόσμο,ο Τσίπρας κ Ο κάθε πολιτικός μην φοβάστε δεν παίρνανε από τους δρόμους που κλείνετε.Τον καθημερινό κοσμακι ταλαιπωρείται κ περισσότερο την επαρχία όπου θέλουμε να φύγουμε να πάμε τα παιδιά μας στην Αθήνα σε γιατρούς σε ραντεβού που είχαμε κλείσει μήνες πριν κ πρέπει να τα ταλαιπωρησουμε κ αυτά τα έρημα αντί για 4 κ 5 ώρες για Αθήνα να κάνουμε 104 ώρες.Και εμείς αγανακτισμένοι είμαστε κ εμείς επαγγελματίες είμαστε καταλαβαίνουμε,δεν πατάμε όμως επί πτωμάτων κ στην προκειμένη επί απλού λαού για να δώσουμε στον Τσίπρα να καταλάβει.Δεν είδα κανέναν από σας να πηγαίνει με την ΤΡΑΚΤΕΡΑΡΑ του έξω από την Βουλή.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία