BACK TO
TOP
Οργανωτικά

O Σιδερόπουλος… να κλείσει την πόρτα στην Ένωση Συνεταιρισμών Λάρισας

Τις διαδικασίες πλήρους χρεοκοπίας της ΕΑΣ Λάρισας η οποία, όπως όλα δείχνουν δεν άντεξε το βάρος των ζημιογόνων αποτελεσμάτων που προκάλεσε η ομάδα Κοκκινούλη, καλείται να διαχειρισθεί ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης Χρήστος Σιδερόπουλος, σε αντικατάσταση του «ενδιάμεσου» Σπύρου Τσικρίκα.

O Σιδερόπουλος… να κλείσει την πόρτα στην Ένωση Συνεταιρισμών Λάρισας

4
0
Η αλλαγή φρουράς στην Ένωση του κάμπου έγινε σε κλίμα έντασης και με έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, που ξεκίνησαν τη περασμένη Πέμπτη με τη δήλωση παραίτησης του Σπύρου Τσικρίκα και ολοκληρώθηκαν με την ομόφωνη ανάδειξη νέου προέδρου από το 9μελές Δ.Σ. της Οργάνωσης. Βεβαίως η διαδοχή δεν ήταν βελούδινη, όπως δεν θα είναι στρωμένος και ο δρόμος που καλείται να διαβεί μέχρι την αναπόφευκτη εκκαθάριση της ΕΑΣ ο Χρήστος Σιδερόπουλος. 
Να σημειωθεί ότι τα χρέη της ΕΑΣ Λάρισας που εδώ και καιρό δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα λόγω χρεών προς το δημόσιο, ενώ έχει διαβεί και  την πόρτα του Τειρεσία, λόγω σφραγισμένων επιταγών και αθέτησης υποχρεώσεων.

Άλλωστε, αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγου για τους οποίους δεν δέχθηκε να αναλάβει εκ νέου πρόεδρος της Ένωσης ο Θανάσης Κοκκινούλης, ο οποίος αρνήθηκε διακριτικά την πρόσκληση, λέγοντας ότι η παρουσία του στη θέση του προέδρου θα αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τη διοίκηση της ΑΤΕbank σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της οργάνωσης.   
Μετά τις αρχαιρεσίες της Δευτέρας αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ανέλαβε ο Τάκης Τσικόπουλος, γενικός γραμματέας ο Χρήστος Τσιτσιρίγκος και Ταμίας ο Στέλιος Ρίζος. Η ομόφωνη εκλογή του νέου προεδρείου δεν σημαίνει και την αγαστή συνεργασία των μελών του Δ.Σ. με τον νέο πρόεδρο, καθώς η πλευρά Τσικρίκα κάνει λόγο για συστηματική υπονόμευση της προηγούμενης διοίκησης από τον κ. Σιδερόπουλο και τους περί αυτόν συμβούλους. Την ίδια στιγμή, η παρουσία Σιδερόπουλου υπονομεύει βέβαια και τις διαδικασίες μετάβασης σε ένα νέο σχήμα σαν κι αυτό που συζητείται εδώ και καιρό με πρωτοβουλία του Νικήτα Πρίντζου από την ΕΑΣ Βόλου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία