BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Κλείνει η επεξεργασία των στοιχείων για τη συνδεδεμένη στο βαμβάκι

Το πρωί της Τετάρτης 7 Μαρτίου παραδίδονται οι δισκέτες του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΤΕbank για να αρχίσει η πίστωση των λογαριασμών των παραγωγών με τη συνδεδεμένη ενίσχυση του βάμβακος που ανέρχεται συνολικά στα 180 εκατ. ευρώ.

Κλείνει η επεξεργασία των στοιχείων για τη συνδεδεμένη στο βαμβάκι

4
2
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το υπουργείο να τηρεί τελικά τα όρια των ηρτημένων τιμών που προβλέπονται ανά περιοχή και να εξαιρεί μόνο όσους αποδεδειγμένα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από το πράσινο σκουλήκι και έχουν διαθέσιμες τις σχετικές εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ. Οι πληροφορίες του AgroNews θέλουν το ποσό της ενίσχυσης που θα εισπράξουν οι παραγωγοί να διαμορφώνεται στα 70,5 ευρώ το στρέμμα. Παρακράτηση 9% θα επιβληθεί με βάση τις σχετικές ρυθμίσεις στους παραγωγούς που θα εισπράξουν συνολικά πάνω από 5.000 ευρώ συνδεδεμένη ενίσχυση.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

06-03-2012 18:44σακης

Να ψωφησετε παλιοκλεφτες, κ ΤΗΝ παρακράτηση να την βάλετε στον ΚΩΛΟ σας

Απάντηση

06-03-2012 12:42candy

Για μια ακομη φορα τιμωρουνται οσοι ειναι εργατικοι κι ενταξει στις υποχρεωσεις τους κι ανταμοιβωνται οσοι "κλεβουν" !!Αθανατο ελληνικο κρατος !! Στερεψαν τα λογια κι ο ιδρωτας του πραγματικου Ελληνα αγροτη !! Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία