BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Δημοσιεύτηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος απονιτροποίησης

Λίγο πριν την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το νέο πρόγραμμα της μείωσης νιτρικών, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΠΕΚΕΠΕ (www. opekepe.gr/ agroperivallontika.asp) τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων για τη γεωργοπεριβαλλοντική δράση της απονιτροποίησης του έτους 2011.

Δημοσιεύτηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος απονιτροποίησης

1
0

Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον ανήκουν σε περιφέρεια της οποίας οι φάκελοι έχουν αξιολογηθεί και εγκριθεί, θα μπορούν να μπαίνουν στην παραπάνω διεύθυνση και βάζοντας τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, και τα 4 τελευταία ψηφία του αριθμού ταυτότητας, θα μπορούν να δουν αν η αίτησή τους έγινε δεκτή ή απορρίφθηκε.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δικαιούχοι της τελικής κατάταξης από τις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Τρικάλων και Φθιώτιδας μπορούν να βρουν τα ονόματά τους.

Από την τελική κατάταξη των δικαιούχων της δράσης που έχουν υποβάλει αίτηση για την νέα πενταετία, υπάρχουν ονόματα δικαιούχων από Ηλεία, Ημαθία, Καρδίτσα, Κιλκίς, Πέλλα, Τρίκαλα και Φθιώτιδα.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα αφορούν το πρόγραμμα που προκηρύχθηκε το 2011, ενώ αναμένονται και οι νέες συμβάσεις των γεωργοπεριβαλλοντικών δράσεων, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, που θα δίνουν ενισχύσεις ύψους 13,6-60 ευρώ/στρέμμα για την απονιτροποίηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία