BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Έως 1η Δεκέμβρη οι υπογραφές συμβάσεων Ολοκληρωμένης Καπνού στον Έβρο

Κάλεσμα προς τους τελικούς δικαιούχους παραγωγούς της δράσης 2.3 «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» να προσέλθουν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου έως τη 1η Δεκεμβρίου, απευθύνει η ΔΑΟΚ, προκειμένου να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Έως 1η Δεκέμβρη οι υπογραφές συμβάσεων Ολοκληρωμένης Καπνού στον Έβρο

3
0
Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της Αστυνομικής του ταυτότητας και υπογεγραμμένη σύμβαση με επιβλέποντα Γεωπόνο καθώς και ομαδική σύμβαση με Πιστοποιητικό Φορέα. . Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι οι δικαιούχοι , δύνανται οι γεωργικοί σύμβουλοι ή οποιοσδήποτε τρίτος να υπογράψει τις συμβάσεις μόνο κατόπιν εγγράφου συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου και όχι με απλή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία

Για τις περιπτώσεις Ανωτέρας βίας (π.χ.ασθένεια), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν εντός του προαναφερθέντος 10ημέρου στην Υπηρεσία μας αίτηση – δήλωση με τους λόγους αδυναμίας προσέλευσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύουν την ανωτέρα βία. Κατόπιν εντός 20 εργάσιμων με ημερομηνία λήξης την 15-12-2014 θα πρέπει να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας και να υπογράψουν την σύμβαση.

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου (Αλεξ/πολη, Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος , γραφείο 3, τηλ. 2551357163-4, αρμόδιοι υπάλληλοι Μαρία Χασανίδου Αθηνά Γκιόργκα ).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία