BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Στο Πρόγραμμα και εταιρείες Αγροτών με πάνω από 51%

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας με βάση τα οποία θα πρέπει να συντάξει το επιχειρηματικό του σχέδιο ο υποψήφιος που θέλει να ενταχθεί στο νέο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η προδημοσίευση της προκήρυξης του Μέτρου 6.1 που δημοσιεύει ολόκληρη σε ειδικό ένθετο η εφημερίδα Agrenda.

Στο Πρόγραμμα και εταιρείες Αγροτών με πάνω από 51%

3
0

Σημειωτέον ότι η προκήρυξη του μέτρου προγραμματίζεται να γίνει ανά Περιφέρεια μετά το καλοκαίρι του 2016. Όπως θα ενημερωθείτε από το ειδικό ένθετο, δικαιούχοι της προκήρυξης του μέτρου έτους 2016 είναι νέοι γεωργοί, ηλικίας κάτω των 40 ετών, που έχουν υποβάλει δήλωση ΟΣΔΕ τουλάχιστον για το έτος 2016 και οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να εγγραφούν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως νεοεισερχόμενοι στον αγροτικό τομέα επαγγελματίες γεωργοί ενώ αναλαμβάνουν τη δέσμευση να ασφαλιστούν στον ΟΓΑ.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γεωργική εκμετάλλευση με ελάχιστο μέγεθος παραγωγικής δυναμικότητας (εκφρασμένη ως τυπική απόδοση) 8.000 ευρώ. Το ποσό ενίσχυσης διαμορφώνεται από 17.000 ευρώ έως 22.000 ευρώ και η οικονομική ενίσχυση καταβάλλεται τουλάχιστον σε δύο δόσεις ενώ η πρώτη δόση, η οποία καταβάλλεται με την ένταξη του νέου γεωργού στο μέτρο, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη του 70% της συνολικής ενίσχυσης.

Ολόκληρη η προδημοσίευση του Μέτρου στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Απριλίου μαζί με το περιοδικό Fresher

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία