BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

To τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER στο επίκεντρο συναντήσεων στην Ιστιαία

Eνημερωτικές συναντήσεις για τα βασικά σημεία και τις επιλέξιμες Δράσεις του τοπικού προγράμματος «CLLD/LEADER Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας», την περιοχή παρέμβασης και τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης, διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Ευβοίας ΑΕ, στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Διαβούλευση για το CLLD Leader σε Αγκρίστρι και Αίγινα

3
0
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με την Δήμαρχο κα. Λίνα Ευσταθίου, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες, η οποία έγινε σε συνέχεια των δύο συναντήσεων που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 σε ιδιώτες και συλλογικούς φορείς του Δήμου.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, συμμετέχοντας και στις δύο συναντήσεις, τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τις προϋποθέσεις να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου με την ένταξη, σημαντικών δημοσίων έργων, δράσεων συλλογικών φορέων και ιδιωτικών επενδύσεων

Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ έκαναν την αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος και απάντησαν στην πληθώρα αποριών και ερωτήσεων των παρευρισκομένων. Παράλληλα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση των προτάσεων για δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα και συλλογικών φορέων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@anevia.gr, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία