BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Διαπρέπει στους διεθνείς διαγωνισμούς το έξτρα παρθένο της ΚΑΣΕΛΛ

Κορυφαίες επιδόσεις και διακρίσεις στις πρόσφατες διοργανώσεις LONDON International Olive Oil Quality Competition, Domina International Olive Oil Contest (D-IOOC) και Olympia Awards Health & Nutrition έλαβε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της ΚΑΣΕΛΛ.

Διαπρέπει στους διεθνείς διαγωνισμούς το έξτρα παρθένο της ΚΑΣΕΛΛ

2
0

Αναλυτικά, η ΚΑΣΕΛΛ με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό της αθροίζει ένα χρυσό και δύο χάλκινα βραβεία τόσο για τα ποιοτικά, όσο και τα υγειοπροστατευτικά της χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα:

Με το χρυσό έπαθλο τιμήθηκε από τους κριτές του διαγωνισμού Domina International Olive Oil Contest (D-IOOC) που πραγματοποιήθηκε στις 13-17 Μαΐου στο Παλέρμο, Ιταλία και απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς, ελαιοκαλλιεργητές, οργανώσεις παραγωγών, ελαιοτριβεία, συνεταιρισμούς, εταιρίες τυποποίησης και συσκευασίας.

Για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «9», η Εταιρεία έλαβε το χάλκινο βραβείο στο διαγωνισμό «8ο Αριστείον ελαιολάδου» της διεθνούς διοργάνωσης LONDON International Olive Oil Quality Competition που διεξήχθη στο Λονδίνο, στις 9-10 Απριλίου. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του κλάδου με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο.

Εκτός από τη γεύση και το μοναδικό του άρωμα, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της ΚΑΣΕΛΛ διακρίθηκε στα Olympia Awards Health & Nutrition 2016 με το χάλκινο βραβείο για τα υγειοπροστατευτικά συστατικά και την περιεκτικότητα του σε ελαιοκανθάλη. Περισσότερα από 560 δείγματα απ’ όλο τον κόσμο υποβλήθηκαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρίας Ελαιοκανθάλης (Oleocanthal International Society) σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (2&3 Ιουνίου, Αρχαία Ολυμπία).

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος της ΚΑΣΕΛΛ κ. Νίκος Γραμματικάκης: Είμαστε υπερήφανοι για τη διεθνή αναγνώριση που κερδίζει το ελαιόλαδό μας. Δραστηριοποιούμαστε σε μια χαρισματική από τη φύση περιοχή με μοναδικό μικροκλίμα, τη Λακωνία. Ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε. Μαζί με τους περίπου 2.000 παραγωγούς μας μοχθούμε καθημερινά για να πετύχουμε το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια, από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση και την αποθήκευση. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, η ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα του τόπου, μεταφέρονται αυτούσια και χωρίς πρόσθετα, από τους ελαιώνες μας στις αγορές του κόσμου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία