BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Διεθνής διάκριση για τα ελαιόλαδα «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη»

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ambient Grocery, των European Private Label Awards 2018, απέσπασε η σειρά ελαιολάδων ιδιωτικής ετικέτας η «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη» της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διεθνής διάκριση για τα ελαιόλαδα «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη»

3
0

Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει παρθένα ελαιόλαδα υψηλής ποιότητας, τα οποία παράγονται από έμπειρους παραγωγούς, από την πιο αναγνωρίσιμη ελληνική ποικιλία, την Κορωνέικη.  Η διάκριση για τα προϊόντα της σειράς αφορά τόσο την γεύση τους, όσο και την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, η οποία συνδυάζει δημιουργικά σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.

Ακόμη, στο πλαίσιο των ίδιων βραβείων διακρίθηκε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε φιναλιστ στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).

Σημειώνεται ότι η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη» κυκλοφορεί από το 2003, υποστηρίζοντας την ελληνική παραγωγή και οικονομία και αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών προϊόντων. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία