BACK TO
TOP
Business

Αλυσίδα με feta bars στήνει η Κουρέλλας

Το δρόμο της απευθείας διάθεσης των προϊόντων της στον καταναλωτή μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων εστίασης που βασίζεται στη λογική των gourmet-bar του εξωτερικού επιλέγει η βορειοελλαδίτικη εταιρεία γαλακτοκομικών Κουρέλλας. Το πρότζεκτ φέρει την ονομασία «Μia feta-feta bar» και ο πρώτος «κρίκος» της αλυσίδας λειτουργεί από τα τέλη Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύντομα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και στη Γλυφάδα.

Αλυσίδα με feta bars στήνει η Κουρέλλας

1
0
Απώτερος στόχος της εταιρείας, όμως, όπως αποκαλύπτει στην Agrenda, ο ιδιοκτήτης, Σωκράτης Κουρέλλας, είναι το δίκτυο να επεκταθεί σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Άλλωστε, ήδη η επιχείρηση από τα Γρεβενά εξάγει το 85% της παραγωγής της

Στα «Μia feta» μπορεί κανείς να βρει όλη την γκάμα των βιολογικών προϊόντων της Κουρέλλας, αλλά και πλήθος παραδοσιακών προϊόντων και επιλεγμένα κρασιά

Άνοιγμα σε Κίνα αλλά και ΗΠ
«Επιδιώκουμε μέσω της εστίασης, να εκπαιδεύσουμε τους καταναλωτές μας στην ποιότητα», δηλώνει ο κ. Κουρέλλας και τονίζει ότι στα νέα καταστήματα με την επωνυμία «Mia Feta» οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα, με πρώτες ύλες από τα ελληνικά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην εξωστρέφεια. Μέσα στο 2013 πραγματοποίησε άνοιγμα στη Ρωσία και την Ουκρανία και σειρά παίρνουν οι πιο μακρινές αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας. Στη δεύτερη, μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να στηθεί σε βάθος χρόνου μια μονάδα παραγωγής γιαουρτιού.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία