BACK TO
TOP
Business

Επεκτείνει τη μονάδα λιπασμάτων της με νέα επένδυση η ΖΙΚΟ

Στην εγκατάσταση δεύτερης μονάδας παραγωγής και ενσάκκισης λιπασμάτων προχωρεί η ΖΙΚΟ Α.Ε. προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της.

Επεκτείνει τη μονάδα λιπασμάτων της με νέα επένδυση η ΖΙΚΟ

7
0

Η μονάδα παραγωγής θα κατασκευαστεί από την ολλανδική εταιρία ΕΜΤ Bagging and Blending Systems και θα έχει δυναμικότητα 45ΜΤ την ώρα.

Η μηχανή ενσάκκισης-παλετοποίησης θα είναι της ιταλικής εταιρίας CONCETTI S.p.A με δυνατότητα ενσάκισης 1800 σάκων την ώρα.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από ιδία κεφάλαια της εταιρίας.


Οι Πάνος Κοντός, Ιωάννης Ζιούτας και οι Theodoro & Francesco Concetti της ιταλικής CONCETTI S.p.A. στα γραφεία της ΖΙΚΟ Α.Ε.

 

Η ΖΙΚΟ Α.Ε.
Ιδρύθηκε το 1986 και εδρεύει  στη ΒΙ.ΠΕ θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την εισαγωγή, παραγωγή και συσκευασία προϊόντων θρέψης

Από τον Οκτώβριο του 2007 η ΖΙΚΟ Α.Ε., έχοντας ολοκληρώσει ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα, λειτουργεί σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 17.000 m2 με δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής και ενσάκισης άνω των 1.000 MT λιπασμάτων.

Επίσης διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους δυναμικότητας άνω των 45.000 MT σε χύδην μορφή, καθώς και 20.000 MT σε συσκευασμένα προϊόντα.

Με βασική αρχή την ολοκληρωμένη διαχείριση της θρέψης αλλά και με την ευελιξία που τη διακρίνει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού, η ΖΙΚΟ Α.Ε. έχει καταφέρει να παρουσιάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα της με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητά τους με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Η ΖΙΚΟ Α.Ε. εκτός από την παρουσία της στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες όπως οι Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, FYROM, Σερβία, Τουρκία, Λίβανος, Συρία και άλλες.

Στην πλούσια γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνονται κοινά και σύνθετα κοκκώδη λιπάσματα, κοινά και κρυσταλλικά υδατοδιαλυτά και υγρά λιπάσματα, οργανικά λιπάσματα, ανόργανα θεικά άλατα, υγρά και στερεά χηλικά ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και λιπάσματα για αστική χρήση.
www.ziko.gr

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία