BACK TO
TOP
Πολιτικές

Κασίμης: Να μάθουν οι αγρότες να ζουν και χωρίς επιδοτήσεις

Επίσημη πρώτη στο υπουργείο με δήλωση – έκπληξη για το νέο γραμματέα κοινοτικών πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ θέλοντας να τονίσει την αναγκαιότητα οι αγρότες, να στηριχθούν στα ποιοτικά προϊόντα και το εισόδημα από την αγορά, είπε πως "θα πρέπει να μάθουν να ζουν και χωρίς τις επιδοτήσεις".

Κασίμης: Να μάθουν οι αγρότες να ζουν και χωρίς επιδοτήσεις

22
4

Συγκεκριμένα ο κ. Χαράλαμπος Κασίμης είπε:  "Στα επόμενα χρόνια πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τις στρβλώσεις που δημιούργησαν οι επιδοτήσεις, δεδομένου κιόλας ότι ο προϋπολογισμός της ΚΑΠ συρρικνώνεται, άρα οι αγρότες θα πρέπει να μάθουν να ζουν και χωρίς τις επιδοτήσεις".

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

20-04-2015 08:12ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΚΑΣΙΜΗΣ...ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ, ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ....κ.ο.κ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ..ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....

Απάντηση

17-04-2015 17:10nickz

τοτε μας είναι άχρηστη η Ε.Ε γιατί να παραμείνουμε για να μας βάζουν ολο και περισσότερους περιορισμούς χωρίς καμμιά βοήθεια.

Απάντηση

17-04-2015 00:04Θοδωρής

Ή δεν εχεις παει ποτε στη ζωη σου στο χωραφι ή εισαι απο αλλο πλανητη ή και τα δυο..

Απάντηση

16-04-2015 22:42σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

εισαι ασχετος από αγροτικη παραγωγη κατσε σπιτι σου καλυτερα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία