BACK TO
TOP
Πολιτικές

Συνεδρίαση τομεαρχών στη Νέα Δημοκρατία

Σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης και προσωπικά στους κ. Τσίπρα και Καμμένο αναμένεται να ασκήσει, σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητα η δημιουργία θέσεων εργασίας

3
0

Ταυτόχρονα δεν θα μείνει μόνο στην κριτική, αλλά, θα αναπτύξει τις προτάσεις του κόμματος για την οικονομία, δίνοντας έμφαση στο θετικό μήνυμα της Πειραιώς προς στην κοινωνία. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους δύο έλληνες αξιωματικούς που συνεχίζουν να κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για 21 ημέρες. Από την πρώτη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καυτηριάσει τη διγλωσία των δύο κυβερνητικών εταίρων και σε αυτό το θέμα, ενώ το κυβερνητικό αλαλούμ ανέδειξαν και οι χθεσινές, εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Πάνου Καμμένου. Κι όλα αυτά με τους γονείς των δυο στρατιωτικών να αγωνιούν καθημερινά για την κατάσταση τους. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να κάνει ειδική αναφορά και στο Σκοπιανό. Πρόκειται για ένα κρίσιμο εθνικό ζήτημα, στο οποίο οι δύο κυβερνητικοί εταίροι εξακολουθούν να εμφανίζονται με δύο γραμμές, κάτι, που όπως εκτιμά ο κ. Μητσοτάκης αποδυναμώνει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας και θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα.
Στην αξιωματική αντιπολιτευση κάνουν ευθέως για σφικταγκαλιασμό των κ. Τσίπρα και Καμμένου με τη διαπλοκή, σημειώνοντας ότι είναι όμηροι ο ένας του άλλου και μαζί θα φύγουν από την εξουσία. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτηση του, εκτιμάται ότι θα μιλήσει για τις σχέσεις διαπλοκής που έχουν χτίσει στο Μέγαρο Μαξίμου με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Σε αυτό το κλίμα, είναι πιθανό, να επαναλάβει στους τομεάρχες του κόμματος, ότι πρέπει να είναι έτοιμοι, για εξελίξεις ανά πάσα στιγμή, κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση σε αποδρομή.  Άλλωστε όπως έχει γράψει το iefimerida, ο εκλογικός μηχανισμός της Πειραιώς έχει τεθεί ήδη σε ετοιμότητα.

Στο Μοσχάτο ποντάρουν ιδιαίτερα σε ένα θετικό ρεύμα που μπορεί να διαμορφωθεί στην κοινωνία, μέσα από προγραμματικές δεσμεύσεις, που απευθύνονται σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επαναλάβει το πακέτο προτάσεων για τους νέους που ανακοίνωσε στην εθνική συνδιάσκεψη της ΔΑΠ. Την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού των 510 ευρώ για τους νέους έως 25 ετών και την αύξηση του στα 586 του κατώτατου καθώς και τα 1000 ευρώ επιπλέον αφορολόγητο για κάθε παιδί και τη δημιουργία 600 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας τα επόμενα χρόνια μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων.

Πηγή: iefimerida

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία