BACK TO
TOP
Πολιτικές

Τετ α τετ Λ. Παπαδήμου με Γ. Παπανδρέου

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ο κύκλος επαφών του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνησή του. Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου.  

Τετ α τετ Λ. Παπαδήμου με Γ. Παπανδρέου

6
0

Προηγήθηκαν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, την Παρασκευή, στις οποίες επαναβεβαιώθηκαν όσα συμφωνήθηκαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας πριν από το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά τη συνάντηση, ανέφερε πως «είναι σαφές ότι ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Δηλαδή η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος, που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Μήνυμα σε όσους δεν είναι συνεπείς, όπως είπε, στη στήριξη της κυβέρνησης απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι η ημερομηνία των εκλογών είναι «ελαστική».

Σε δήλωσή του ο κ. Καρατζαφέρης προανήγγειλε πρωτοβουλίες αμέσως μετά τα Φώτα και επισήμανε ότι περιμένει πολλά από τη συνάντηση Παπαδήμου- Παπανδρέου.

 «Εάν ο κ. Παπανδρέου δεν δρομολογήσει τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τότε τόσο το Μνημόνιο και το απολύτως συνδεδεμένο μαζί του PSI κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα. Δεν μπορεί να έρθει η τρόικα και να μην υπάρχει ασφαλής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς», πρόσθεσε, «και από αυτό, όπως επίσης και από την εξαιρετικά κρίσιμη ημερομηνία των εκλογών, αλλά και την επιθυμία της Ν.Δ. να κρατάει μια στάση ουδετερότητας, θα αποφασίσουμε το τι θα κάνουμε, αμέσως μετά τα Φώτα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία