BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σκανδαλίδης: Άμεσα ισχυρό πρόεδρο χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ

«Το θέμα δεν είναι ποιόν πρόεδρο θα έχουμε, αλλά ποίου κόμματος θα ηγείται», ανέφερε στην τοποθέτησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος.

«Πράσινες ενισχύσεις» υπό προϋποθέσεις ζητά η Ελλάδα

0
0

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφερόμενος στον απολογισμό της διετούς διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αυτός δεν μπορεί να κινείται στην λογική του «άσπρου-μαύρου» και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται ούτε θριαμβολογίες αλλά δεν μπορεί να επιχειρείται και ισοπέδωση.
Ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να φθάσει στο σημείο να «διαλύσει» ότι έγινε την προηγούμενη διετία, με τον τρόπο που έγινε για την δεκαετία του '80, και εκείνη του '90.
Αναφερόμενος στα ιδεολογικά ο κ. Σκανδαλίδης έθεσε το ζήτημα «σε τι ερωτήματα πρέπει να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ», ενώ σε ότι αφορά το εκλογικό πρόγραμμα είπε ότι γι αυτό πρέπει να «δουλέψουμε όλοι μαζί και όχι κάποιοι φωστήρες».
Σε ότι αφορά το εσωκομματικό ζήτημα ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι δεν είναι υπέρ «ούτε της διαρχίας, ούτε της μοναρχίας» και ζήτησε ισχυρό συλλογικό ΠΑΣΟΚ με ισχυρό πρόεδρο, ενώ ανέφερε ότι η εκλογή προέδρου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου.
Ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, του Εθνικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ενώ δεν απέκλεισε και την σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου του Κινήματος.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία