BACK TO
TOP
Πολιτικές

Παραιτήθηκε ο Ροντούλης μαζί με τους υπουργούς του ΛΑΟΣ

Την παραίτησή τους έθεσαν, στη διάθεση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου οι τέσσερις υπουργοί που ανήκουν στο ΛΑΟΣ, μεταξύ αυτών και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αστέριος Ροντούλης, ύστερα από τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρη.

Παραιτήθηκε ο Ροντούλης μαζί με τους υπουργούς του ΛΑΟΣ

1
0
Οι υπόλοιποι τρεις είναι ο υπουργός Υποδομών, Γιώργος Βορίδης, ο υφυπουργός Ναυτλίας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιώργος Γεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα καθώς επίσης και ότι διαμήνυσε στον κ. Παπαδήμο να κρατήσει αν επιθυμεί τους υπουργούς του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση.

Μετά από την εξέλιξη αυτή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιος ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που πιθανότατα θα οριστικοποιηθεί στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου.

Η επιστολή Ροντούλη σε Παπαδήμο

"Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, θεωρώ την παραμονή μου στην κυβέρνηση ασύμβατη με την διαμορφωθείσα πραγματικότητα.

Συνεπώς, νιώθω υποχρεωμένος να προχωρήσω στην υποβολή της παραίτησής μου, διατηρώντας στο ακέραιο την εκτίμηση και το σεβασμό έναντι του προσώπου Σας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα, έστω  για βραχύ χρονικό διάστημα, να αγωνιστώ για την ανόρθωση του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας από τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ιδιαιτέρως δε μάλιστα για τον σκληρά εργαζόμενο κόσμο της κτηνοτροφίας"

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία