BACK TO
TOP
Business

Την Τετάρτη το χρίσμα σε Στουρνάρα για την ηγεσία της ΤτΕ

Συνεδριάζει την Τετάρτη 11 Ιουνίου το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδας στο οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου διοικητή της κεντρικής τράπεζας της χώρας.

Την Τετάρτη το χρίσμα σε Στουρνάρα για την ηγεσία της ΤτΕ

0
0

 

Η θητεία του Γιώργου Προβόπουλου λήγει σε λίγες μέρες και στο συμβούλιο αναμένεται να μεταφερθεί η εισήγηση του πρωθυπουργού όσον αφορά στον αντικαταστάτη του ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα βρίσκεται την Τετάρτη στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τον κ. Στουρνάρα θα συνοδεύει και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου. Κεντρικό θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι το θέμα της διαχείρισης του δημοσίου χρέους.

Εντωμεταξύ, στην Τράπεζα της Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι η παρουσίαση από τον κ. Προβόπουλο δύο βιβλίων με τίτλο «Ιστορία της Τράπεζας της Ελλάδος 1928-2008» και «Το Χρονικό της Μεγάλης Κρίσης – Η Τράπεζα της Ελλάδος 2008-2013». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κ. Προβόπουλος, καθώς επίσης και οι καθηγητές Μιχάλης Ψαλιδόπουλος και Γιώργος Παγουλάτος.

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία