BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Ακόμη πιο ενισχυμένο το portfolio της Βayer Ηellas με την ενσωμάτωση προϊόντων της Monsanto

Tο portfolio των προϊόντων της Monsanto θα ενσωματώσει στο εμπορικό δίκτυο της η Βayer Hellas προκειμένου να προσφέρει τον Έλληνα αγρότη ακόμη πιο αποδοτικές λύσεις για την εκμετάλλευσή του. Βέβαια, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες Bayer και Monsanto θα ενσωματωθούν μόλις ολοκληρωθούν οι συμφωνημένες μεταβιβάσεις, στην BASF, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Ακόμη πιο ενισχυμένο το portfolio της Βayer Ηellas με την ενσωμάτωση προϊόντων της Monsanto

2
0

Αυτό ανέφερε ο διευθυντής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Βayer Hellas Απόστολος Κλοντζάρης, στο πλαίσιο μιας χαλαρής βραδιάς «εορτασμού» για το mega deal εξαγοράς του αμερικανικού κολοσσού Monsanto.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Monsanto από τη Bayer διεθνώς ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουνίου, με τη δεύτερη να καταβάλει στους μετόχους της πρώτης περίπου 120 ευρώ ανά μετοχή. Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times, η Bayer εκδίδει ομόλογα τουλάχιστον 15 δισ. δολαρίων για τη χρηματοδότηση της εξαγοράς της Monsanto.

Στο ερώτημα του Agronews, πως βλέπει τις νομοθετικές προτάσεις της νέας ΚΑΠ, ο κ. Κλοντζάρης απάντησε πως αποτελούν μια καλή ευκαιρία επαναπροσδιορισμού του αγροτικού μοντέλου, καθώς αυτό που διαφαίνεται είναι ότι η Ευρώπη δεν φαίνεται να θέλει να πληρώσει για τη γεωργία. Εντούτοις, υποστήριξε ότι το νέο πλαίσιο μπορεί, εφόσον αξιοποιηθεί σωστά από τις ελληνικές αρχές, να λειτουργήσει προς όφελος της ποιοτικής ελληνικής παραγωγής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία