BACK TO
TOP
Profi

«Λύγισε» στα χρέη ο Ιταλός μηχανηματάς Maschio

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Ιουνίου στα γραφεία της εταιρείας του στην Ιταλία ο συνιδρυτής της πασίγνωστης εταιρεία κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων Machio, Egidio Machio, με τις πληροφορίες της αστυνομίας να αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, λόγω του υπέρογκου τραπεζικού δανεισμού, στον οποίο είχε προχωρήσει η εταιρεία μετά από μεγάλες επενδύσεις, όπως η εξαγορά της Gaspardo.

«Λύγισε» στα χρέη ο Ιταλός μηχανηματάς Maschio

4
0
Ο θάνατος του Egidio Machio (71 ετών) ανεφέρεται πως προήλθε από καραμπίνα, την οποία έστρεψε στο στήθος του,
καθώς βρισκόταν στο εργοστάσιο στο Cadoneghe της Ιταλίας. Το χρέος του προς τις τράπεζες αναφέρεται πως ήταν γύρω στα 200 εκατ. ευρώ
Ο Egidio ίδρυσε τον όμιλο Machio μαζί με τον αδελφό του Giorgio το 1964 και πλέον η Machio Gaspardo μετρά 2.000 υπαλλήλους παγκοσμίως σε 19 εγκαταστάσεις. Η είδηση αυτή ταρακούνησε τον κόσμο των αγροτικών μηχανημάτων και ειδικότερα τον Mario Carraro, τον μεγαλομέτοχοτης ομώνυμης εταιρείας τρακτέρ, μέσα στην οποία εργάστηκε στα πρώτα του βήματα ο Egidio, με τον κ. Carroro να δηλώνει  δεν μπορεί να δεχτεί την είδηση αφού το σύνθημα του Egidio ήταν «πάντα θάρρος»
Η Maschio ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από περίπου 50 χρόνια ως σιδεράδικο από τα δύο αδέλφια που είχαν ως μόττο ότι «αν όλα πάνε καλά, πάντα η γη πληρώνει»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία