BACK TO
TOP
Profi

Επενδύει στην πατάτα της Κίνας η Grimme

Περίπου 13 εκατ. ευρώ για νέο εργοστάσιο επενδύει στην Κίνα η κατασκευάστρια εταιρεία Grimme, που εξειδικεύεται σε κιτ εξοπλισμού για την παραγωγή πατάτας και ζαχαρότευτλων.

Επενδύει στην πατάτα της Κίνας η Grimme

2
0

 Με πάνω από 50 εκατ. στρέμματα πατάτας, η Κίνα αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγός πατάτας παγκοσμίως, την ώρα που η Κινεζική κυβέρνηση έχει σχέδια να διπλασιάσει την περιοχή αυτή στα 100 εκατ. στρέμματα μέχρι το 2020. Σήμερα, ωστόσο, μόλις το ένα πέμπτο της παραγωγής συγκομίζεται με τη χρήση μηχανημάτων, και η Grimme πιστεύει πως υπάρχει μία τεράστια ευκαιρία για περαιτέρω επενδύσεις στην εκμηχάνιση. Έχοντας αυτό στο μυαλό, οι Γερμανοί κατασκευαστές εξοπλισμού που ειδικεύονται στον τομέα της πατάτας και των ζαχαρότευτλων, επενδύει γύρω στα 13 εκατ. ευρώ για να φτιάξει μία παραγωγική μονάδα 13.000 τμ, μαζί με γραφεία, σε μία έκταση 30 στρεμμάτων στο λιμάνι της πόλης Tianjin.

Η Grimme έχει ήδη μία θυγατρική στην Κίνα για πάνω από 5 χρόνια, όμως αυτή η νέα παραγωγική εγκατάσταση που βρίσκεται περίπου 80 χλμ νοτιοανατολικά του Πεκίνου, θα επιτρέψει στην επιχείρηση να φτιάξει μηχανήματα ίδιας ποιότητας όπως αυτά που φτιάχνουν στη Γερμανία. Η μονάδα αυτή θα διοικείται από τον 27χρονό γιο του προέδρου, Chrisoph Grimme, Franz, και αναμένεται να ανάψει φουγάρα την άνοιξη του 2017.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία