BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Άλλες 2 δράσεις ΘΕΣΤΟ στα επιχειρησιακά του 2014

Οι δράσεις που εφάρμοσε ο ΘΕΣΤΟ ήταν ενταγμένες στο εγκεκριμένο επιχειρησιακό πρόγραμμα του 2014.

Άλλες 2 δράσεις ΘΕΣΤΟ στα επιχειρησιακά του 2014

0
0

Σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της βιομηχανικής ντομάτας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν 30 παραγωγοί του ΘΕΣΤΟ που βρέθηκαν στη Μπολόνια, στο πλαίσιο της δεύτερη σε μέγεθος ευρωπαϊκή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων.

Την ίδια ώρα, ο συνεταιρισμός μοίρασε 250 σετ ατομικής προστασίας σε όλους τους παραγωγούς του ΘΕΣΤΟ που καλλιέργησαν βιομηχανική τομάτα το 2014, στα οποία υπήρχαν μάσκες ενεργού άνθρακα, ολόκληρου προσώπου και φόρμες ψεκασμού.

Πιο αναλυτικά, οι δύο σημαντικές και άκρως συμβολικές δράσεις, με τις οποίες έκλεισε ο ΘΕΣΤΟ τις παράλληλες δράσεις που ανέπτυξε στο τρέχον έτος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού, έχουν ως εξής:

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε με την εκπαιδευτική επίσκεψη 30 παραγωγών μελών του ΘΕΣΤΟ στην Ιταλία (14-17/11/2014), στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης της Μπολόνιας, η οποία αποτελεί τη δεύτερη σε μέγεθος ευρωπαϊκή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων. Οι παραγωγοί είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα τους και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους διεθνών κατασκευαστικών οίκων. Παράλληλα συναντήθηκαν στην Πάρμα με εκπροσώπους των δύο μεγαλύτερων Ομάδων Παραγωγών της Βόρειας Ιταλίας, της C.I.O. “Consorzio Interregionale Ortofrutticoli” και της “AINPO Organizzazione Produttori”, καθώς και με τη Γραμματέα του Συμβουλίου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη βιομηχανική τομάτα OI Pomodoro Nord Italia. Ο διάλογος ήταν ειλικρινής, εποικοδομητικός και γόνιμος, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία των Ομάδων Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας των δύο χωρών.

Η δεύτερη δράση αφορά τη διανομή μέσων ατομικής προστασίας σε όλους τους παραγωγούς του ΘΕΣΤΟ που καλλιέργησαν βιομηχανική τομάτα το 2014 (250 σετ). Τα μέσα που μοιράστηκαν ήταν μάσκες ενεργού άνθρακα, ολόκληρου προσώπου, καθώς και φόρμες ψεκασμού, με την ευχή να χρησιμοποιούνται καθολικά στις χρήσεις εφαρμογών γεωργικών φαρμάκων. Τα μέσα ατομικής προστασίας μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης που πραγματοποίησε ο ΘΕΣΤΟ (15-19/12/2014) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΘΙΑΓΕ, σε συνεργασία με το εργοστάσιο του ΝΟΜΙΚΟΥ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι και οι δύο δράσεις ήταν ενταγμένες στο εγκεκριμένο επιχειρησιακό πρόγραμμα του 2014 που εφαρμόζει ο ΘΕΣΤΟ και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους σε ποσοστό 60%.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία