BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Η Νέα ΚΑΠ στο επίκεντρο συνάντησης στην ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει η ΕΑΣ Νεμέας, σε όσους αγρότες και παραγωγούς της περιφέρειας της ΕΑΣ Νεμέας αλλά και του Νομού Κορινθίας, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συγκέντρωση που διοργανώνεται την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Στους πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς και η ΕΑΣ Νεμέας

2
0

Η ενημέρωση των παραγωγών για τα τρέχοντα αγροτικά θέματα όπως τα παράτυπα φυτεμένα αμπέλια αλλά και η Νέα ΚΑΠ 2014-2020, αποτελούν το βασικό αντικείμενο της εν λόγω συγκέντρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 το απόγευμα, στο κέντρο «ΟΑΣΗ» στη  Νεμέα.

Ο Πρώην Εισαγγελέας Εφετών κ. Σακκάς Ιωάννης, η Αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ και Πολιτευτής Αθηνών κ. Λιακοπούλου Μαρία και κλιμάκιο συνεργατών της, ο Νομικός Σύμβουλος Καταναλωτών Ελλάδος κ. Βιτωράκης, η Νομική Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Νεμέας κ. Λιακοπούλου Αγγελική και η Υποδιευθύντρια της Ε.Α.Σ. Νεμέας κ. Γαστουνιώτη Αθηνά, θα παραβρεθούν ως ομιλητές στην συγκέντρωση και ο καθένας στον τομέα του, θα ενημερώσουν και θα δώσουν λύσεις στα ως άνω ζητήματα καθώς και θα απαντήσουν σε τυχών ερωτήσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του συνεταιρισμού, θα υπάρξει η δυνατότητα το Νομικό Τμήμα της Ε.Α.Σ. Νεμέας να αναλάβει τη νομική κάλυψη όλων των παραγωγών ώστε να προστατευθούν ενάντια στην υποχρεωτική εκρίζωση των αμπελοτεμαχίων τους καθώς και για οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία