BACK TO
TOP
Πιστοληπτικά

Μέχρι 60 οι δόσεις για ρύθμιση οφειλών των αγροτών στη ΔΕΗ

Στο προφίλ του κάθε αγρότη ή ΤΟΕΒ ξεχωριστά θα στηριχθεί η ΔΕΗ ώστε να προχωρήσει στην πολυαναμένομενη ρύθμιση οφειλών. Τα παραπάνω έκανε γνωστά στο Agronews o βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη.

Μέχρι 60 οι δόσεις για ρύθμιση οφειλών των αγροτών στη ΔΕΗ

6
0

Σύμφωνα με όσα μας εξήγησε η ρύθμιση οφειλών ηλεκτρικού ρεύματος θα αφορά όλους τους αγρότες και θα εφαρμοστεί άμεσα. «Θα δοθεί οδηγία στους διευθυντές των κατά τόπους καταστημάτων της ΔΕΗ προκειμένου να προσαρμόζουν τις δόσεις ανάλογα με το προφίλ και τις δυνατότητες το εκάστοτε οφειλέτη. Με απλά λόγια να γίνεται εξατομίκευση της ρύθμισης», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Agronews, ο βουλευτής του ΣΥΡΙZΑ. Και συμπληρώνει: «στην ουσία θα πρέπει να καταβάλλεται ότι συμφωνηθεί. Τόσο ως προς την προκαταβολή όσο και ως προς την δόση.  Οι δόσεις θα μπορεί να φτάνουν 60 αλλά – σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκα - δεν μπορούν να τις ξεπερνούν. Επιπλέον στις ίδιες οδηγίες που θα δοθούν προς τους διευθυντές των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ θα είναι να ανοίγουν τις… κάνουλες σε όσους  έχουν διακοπή λόγο χρεών με την πρώτη πληρωμή που θα πραγματοποιούν ώστε να ξεκινήσουν την καλλιέργεια.

Να σημειωθεί τέλος ότι στην ίδια σύσκεψη εκτός του κ. Αραχωβίτη, συμμετείχαν ο συνάδελφός του βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, όπως επίσης και οι βουλευτές Έβρου, Γ. Καΐσας και Ν. Γκαρά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία