BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ανοιχτό για αιτήσεις το Leader Κιλκίς

Μέχρι τις 29 Μαρτίου μπορούν να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια οι ενδιαφερόμενοι για το τοπικό πρόγραμμα Leader στο Κιλκίς.

Έως τις 20 Ιουλίου παρατείνονται οι αιτήσεις για το Leader Καρδίτσας

1
0

Στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER», η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α. Α.Ε. Ο.Τ.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη στο πρόγραμμα του οποίου η δημόσια δαπάνη συγχρηματοδοτείται κατά 95% από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και κατά 5% από το Ελληνικό Δημόσιο (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων).

Περιοχή εφαρμογής των προκηρυσσόμενων δράσεων του Μέτρου 41 «Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης», στις οποίες αναφέρεται η παρούσα πρόσκληση, αποτελεί η Δημοτική Ενότητα Κιλκίς (πρ. Δήμος Κιλκίς) εκτός της Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς, η Δημοτική Ενότητα Χέρσου (πρ. δήμος Χέρσου) και οι Τοπικές Κοινότητες (πρώην Δημοτικά Διαμερίσματα) Πεδινού, Μαυρονερίου & Ξυλοκερατέας.

Οι δράσεις που εντάσσονται στο Τοπικό Πρόγραμμα, οι δικαιούχοι, οι επιλέξιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες και δαπάνες, τα ποσοστά επιχορήγησης, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής των προτεινόμενων επενδυτικών σχεδίων, τα υποδείγματα των φακέλων υποψηφιότητας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες αξιολόγησης, ενστάσεων, ένταξης καθώς και ο τρόπος και οι όροι υλοποίησης των έργων, περιγράφονται στην αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και στα Παραρτήματα τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό ενίσχυσης των δράσεων των οποίων οι τελικοί δικαιούχοι είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δύναται να υλοποιήσουν επενδύσεις σε πολύ μικρές επιχειρήσεις (έως 10 άτομα πλήρους απασχόλησης ή ισοδύναμο αυτού) ανέρχεται σε 50%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται σε έντυπη & ηλεκτρονική μορφή δωρεάν το παραπάνω υλικό από τα γραφεία της ΑΝ.ΚΙ., κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και από την ιστοσελίδα: www.anki.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 29/3/2013 και ώρα 14:00. Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Αναπτυξιακής Κιλκίς (Σόλωνος 13, 61100 Κιλκίς) είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά. Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Ο.Τ.Δ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής επενδυτικών προτάσεων. Πληροφορίες: Αναπτυξιακή Κιλκίς, Σόλωνος 13, Κιλκίς, τηλ.: 23410 25305 και 23410 29384, e-mail: anki@anki.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία