BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ως τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για το Leader Καβάλας

Μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις προτάσεις για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων στο τοπικό πρόγραμμα Leader Καβάλας.

Ενημέρωση για το Leader σε Φάρσαλα, Αρμένιο και Βαμβακού

5
0

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 – ΠΑΑ» της χώρας μας, εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 5807/29.06.2009 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η εφαρμογή τοπικού προγράμματος, φορέας υλοποίησης του οποίου είναι η Αναπτυξιακή Καβάλας, η οποία αποτελεί την Ομάδα Τοπικής Δράσης.

 Για την εφαρμογή του τοπικού προγράμματος υπεγράφη η από 06.05.2010 Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Π.Α.Α. – Διαφοροποίηση και της Ο.Τ.Δ. – ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.–Αναπτυξιακή Καβάλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. – ως Τελικού Δικαιούχου.

Ο διαθέσιμος προϋπολογισμός των μέτρων, στα οποία αναφέρεται η παρούσα πρόσκληση
ανέρχεται στα  4.810.511,82 €, ενώ οι περιοχή εφαρμογής των μέτρων, υπομέτρων και δράσεων, στα οποία αναφέρεται η παρούσα πρόσκληση αποτελούν οι ακόλουθες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες:

1. Δημοτική Ενότητα ΚΑΒΑΛΑΣ: Χαλκερό, Ν. Καρβάλη
2. Δημοτική Ενότητα ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Xρυσούπολη, Ερατεινό, Χρυσοχώρι, Γραβούνα,
Πέρνη, Ζαρκαδιά, Πετροπηγή, Ποντολίβαδο, Γέροντας, Παράδεισος, Ξεριάς, Αβραμηλιά,
Διαλεκτό.
3. Δημοτική Ενότητα ΦΙΛΙΠΠΩΝ: Φίλιπποι, Πολύστηλο, Κρηνίδες, Λυδία, Αμυγδαλεώνας,
Παλαιά Καβάλα, Κορυφές, Λιμνιά, Πολύνερο, Ζυγός, Κρυονέρι.
4. Δημοτική Ενότητα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ελευθερούπολη, Αντιφίλιπποι, Κηπιά, Αμισιανά,
Κοκκινόχωμα, Χρυσόκαστρο.
5. Δημοτική Ενότητα ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Νικήσιανη, Γεωργιανή, Παλαιοχώρι.
6. Δημοτική Ενότητα ΠΙΕΡΡΕΩΝ: Πλατανότοπος, Μεσιά.
7. Δημοτική Ενότητα ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ: Ν. Πέραμος, Ελευθερές, Ελαιοχώρι, Αγ. Ανδρέας, Ν.
Ηρακλείτσα.
8. Δημοτική Ενότητα ΟΡΦΑΝΟΥ: Κάρυανη, Ορφάνι, Οφρύνιο, Ακροπόταμος, Γαλυψός,
Ποδοχώρι.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 15/03/2013 και ώρα 15:00 και οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Ο.Τ.Α : Ύδρας – 10,Τ.Κ 65302, Καβάλα είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακή Καβάλας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.
(ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Ο.Τ.Α)».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις για το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Ο.Τ.Α., στο τηλέφωνο 2510-620459 ή επί τόπου στην έδρα της εταιρείας κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Υπεύθυνοι πληροφόρησης: Μιχάλης Σκορδάς, Παύλος Γεωργόπουλος, Δημήτρης Νικηφορίδης, Άννα Χατζηλιάδου.

Η ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Ο.Τ.Α. έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημοσιότητας από την 10/12/2012, αποτελέσματα της οποίας παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα της και σε δελτία τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Κατά την διάρκεια της παρούσας πρόσκλησης θα επαναληφθούν εκδηλώσεις δημοσιότητας και πληροφόρησης στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες της Περιοχής Παρέμβασης.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία