BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Για 5 Ιουλίου πρώτη οριστικοποίηση στα Σχέδια Βελτίωσης

Περισσότερο χρόνο για την πρώτη οριστικοποίηση των αιτήσεων μέχρι τις 5 Ιουλίου έλαβαν οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν αίτηση στα Σχέδια Βελτίωσης. Τονίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για τη δημιουργία νέων υποβολών παραμένει η 5 Ιουνίου 2018.

Για 5 Ιουλίου πρώτη οριστικοποίηση στα Σχέδια Βελτίωσης

2
0

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα υποβολής της αίτησης στήριξης των ενδιαφερόμενων (φάκελος υποψηφιότητας).

Η διαδικασία για τη δημιουργία νέας υποβολής έχει ως ακολούθως: πρώτο βήμα είναι η απόδοση όνομα χρήστη και κωδικού για πρόσβαση στο www.ependyseis.gr, στη συνέχεια  ο υποψήφιος, μέσα από το μενού του συστήματος, επιλέγει «Νέα Υποβολή». Η επιτυχής ολοκλήρωση της ενέργειας «Νέα Υποβολή» καταλήγει στη δημιουργία από το σύστημα ενός πενταψήφιου αριθμού ύστερα από το αρκτικόλεξο ΣΒΕΛ  (π.χ. ΣΒΕΛ-88000).

Συγκεκριμένα, το χρονοδιάγραμμα για την υποβολή αιτήσεων στα σχέδια βελτίωσης με τις αντίστοιχες καταληκτικές ημερομηνίες ορίζεται ως ακολούθως:

α) δημιουργία νέας υποβολής (απόδοση αριθμού ΣΒΕΛ-ΧΧΧΧΧ) η 05/06/2018, όπως ίσχυε.

β) υποβολή αιτημάτων στις ΔΑΟΚ για τη θεώρηση εγγράφων, τη χορήγηση βεβαιώσεων η 18/06/2018 όπως ίσχυε.

γ)  υποβολή του πρώτου σταδίου και δεύτερου σταδίου της αίτησης ορίζεται η 05/07/2018.

δ) υποβολή στις ΔΑΟΚ του φυσικού φακέλου ορίζεται η 20/07/2018.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία