BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

«Συμφωνίες κυρίων» για το γάλα θέλει ο Γιακουμάτος

Οι τιμές του γάλακτος παρά την μείωση των τιμών παραγωγού παραμένουν υψηλές.

Έρχεται τροπολογία για τις λαϊκές αγορές

0
0
Κύκλο επαφών με τους εμπλεκομένους στην αγορά γάλακτος, όπως με εκπροσώπους των αγελαδοτρόφων, των γαλακτοβιομηχανιών και των σούπερ μάρκετ, ξεκινάει την Δευτέρα 21 Ιουλίου ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, προκειμένου να αναζητηθεί τις πταίει και οι τιμές καταναλωτή παρά την πρόσφατη ρύθμιση αντί να μειωθούν, αυξήθηκαν.

Στην συνάντηση ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας αναμένεται να  επικεντρωθεί στην αποτυχία της εφαρμογής των μέτρων της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, που θεσπίστηκαν τον Απρίλιο, όσον αφορά την τιμή του φρέσκου γάλακτος για τον καταναλωτή – παρά μόνο εις βάρος των γαλακτοπαραγωγών.

Όπως όλα δείχνουν το υπουργείο Ανάπτυξης επιχειρεί να καταφύγει στην παλιά συνταγή της «συμφωνίας κυρίων» για τη μείωση των τιμών καταναλωτή στο γάλα.

Σημειώνεται πως το επικαιροποιημένο Μνημόνιο προβλέπει ότι έως το τέλος του 2014 η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να αξιολογήσει την επίπτωση των αλλαγών που θεσπίστηκαν με τον νόμο 4254/2014 και εάν οι τιμές του γάλακτος παραμένουν υψηλές, να προχωρήσει άμεσα σε νέες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία