Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι παραγωγοί της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες ενώ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από την πλευρά ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρηματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Ο αριθμός των εκθετών ανέρχεται στους 250, ενώ η τιμώμενη περιοχή της φετινής ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι η περιφέρεια Δωδεκανήσου
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα βραβευτούν ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν (Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ) ενώ θα δωθούν και «Βραβεία Κοινού»
Στις ατραξιόν της έκθεσης συγκαταλέγονται το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, το «Πίνουμε Ελλάδα» με τον κορυφαίο bartender Κώστα Μπάση, ο μαγειρικός διαγωνισμός «GREEK CHEF 2016» που διοργανώνεται από το το Chef Club Κρήτης, και η παρουσίαση μυστικών της οινογνωσίας από το δρ. Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Η 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα μεταδοθεί μέσω Internet με live streaming.
Ο αριθμός των εκθετών ανέρχεται στους 250, ενώ η τιμώμενη περιοχή της φετινής ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι η περιφέρεια Δωδεκανήσου
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα βραβευτούν ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν (Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ) ενώ θα δωθούν και «Βραβεία Κοινού»
Στις ατραξιόν της έκθεσης συγκαταλέγονται το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, το «Πίνουμε Ελλάδα» με τον κορυφαίο bartender Κώστα Μπάση, ο μαγειρικός διαγωνισμός «GREEK CHEF 2016» που διοργανώνεται από το το Chef Club Κρήτης, και η παρουσίαση μυστικών της οινογνωσίας από το δρ. Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Η 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα μεταδοθεί μέσω Internet με live streaming.