BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Δωρεάν χωράφια από τη Μητρόπολη στη Βιάννο

Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου-Καστελλίου-Βιάννου διανέμει δωρεάν χωράφια σε όσους επιθυμούν να τα καλλιεργήσουν, κάνοντας πράξη μια σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη των νέων αγροτών που αναζητούν διέξοδο από την ανεργία και την κρίση.

Business και «άφεση αμαρτιών» η ιδέα για τα «ιερά» αγροκτήματα

0
0

Όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη, σε συνεργασία με το Δήμο Βιάννου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, προχωρά στην παραχώρηση αρχικά 400 στρεμμάτων εκκλησιαστικής γης της Μητρόπολης ανάμεσα στον Κερατόκαμπο και τον οικισμό Καστρί, από τα οποία άμεσα θα αξιοποιηθούν 120 στρέμματα και στη συνέχεια τα υπόλοιπα ενώ έχουν ήδη κατατεθεί 25 αιτήσεις από νέους αγρότες 25 έως 40 ετών.

Η επίσημη αναγγελία της παραχώρησης έγινε την Πέμπτη στο Δημαρχείο Βιάννου από το Μητροπολίτη κ. Ανδρέα, παρουσία του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργου Δεικτάκη, του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη , νέων αγροτών αλλά και κατοίκων της περιοχής.

«Η Μητρόπολή μας, η τοπική εκκλησία, συμπαρίσταται σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία στους νέους αγρότες στον αγώνα για επιβίωση, για πρόοδο και ανάπτυξη», δήλωσε ο μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου - Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας.

Ενώ ο Δήμαρχος Βιάννου κος Μπαριτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά «Μέσα από την κρίση, την καταστροφή των πυρκαγιών πέρυσι γεννιέται στην περιοχή μας ελπίδα με την πρωτοβουλία του μητροπολίτη για παραχώρηση γης στους νέους που έχουν ανάγκη», ο οποίος και έδωσε συγχαρητήρια επαινώντας δημόσια τον μητροπολίτη κ. Ανδρέα.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία