BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Σε πασχαλινούς ρυθμούς η αγορά της ντομάτας

Αυξηµένη ζήτηση καταγράφεται τις τελευταίες ηµέρες στην εγχώρια αγορά της ντοµάτας, η οποία αναµένεται να ενισχυθεί σηµαντικά καθώς πλησιάζουµε προς το Πάσχα.

Τα βιολογικά «εναρμονίζονται» στις νέες συνθήκες αγοράς

2
0
Ήδη οι υψηλές θερµοκρασίες έχουν αυξήσει την κατανάλωση και οι τιµές παραγωγού κινούνται ανοδικά φτάνοντας στα επίπεδα των 0,60-0,80 ευρώ το κιλό στα δηµοπρατήρια της Κρήτης. Μάλιστα, τώρα µπαίνουν στην παραγωγή και οι νέες θερµοκηπιακές φυτεύσεις, που παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόν.

Όσον αφορά τα αγγούρια, οι τιµές για τα µεγάλα έχουν υποχωρήσει στα επίπεδα των 0,20-0,27 ευρώ το κιλό, καθώς οι διεθνείς πελάτες του προϊόντος, όπως για παράδειγµα οι Βούλγαροι, αρχίζουν σταδιακά να συγκοµίζουν τη δική τους σοδειά, µειώνοντας την ζήτηση. Στα αγγουράκια Κνωσού οι τιµές είναι ελαφρά υψηλότερες και διαµορφώνονται στα επίπεδα των 0,30-0,45 ευρώ το κιλό.

Στα υπόλοιπα προϊόντα, οι µελιτζάνες κινήθηκαν ελαφρά διορθωτικά και πωλούνται στα 0,70-0,75 ευρώ το κιλό. Οι πιπεριές Φλωρίνης ενισχύονται κατά 30 λεπτά. Στα κολοκυθάκια οι τιµές διατηρούνται αµετάβλητες στα 0,91-0,95 ευρώ το κιλό.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία