BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Πανευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την προώθηση του αρνίσιου κρέατος

Ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης τριών ετών προκειμένου να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να μαγειρεύουν αρνί, ανακοίνωσε ο βρετανικός οργανισμός βοείου και αρνίσιου κρέατος, Eblex.

Ξηλώνεται το σύστημα του ΕΛΟΓΑΚ στον έλεγχο του κρέατος

0
0
H καμπάνια των 7.7εκατ, που θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2015, και θα πραγματοποιεί ετήσιες επενδύσεις ύψους 1.5 ευρώ από τις Eblex, Board Bia, Interbev και την ΕΕ. Οι έξι χώρες που θα ωφεληθούν από την ενίσχυση είναι η Αγγλία, η Ιρλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο και η Δανία, οι αγορές των οποίων θεωρείται πως έχουν σημαντικές δυνατότητες

Στόχος της καμπάνιας είναι να σταματήσει την μείωση της κατανάλωσης αρνίσιου κρέατος, η οποία φτάνει το 25% από το 2000, με την ενημέρωση για την σημασία της ευρωπαϊκής παραγωγής αρνίσιου κρέατος και της χρήσης του.

Συγκεκριμένα, στοχεύει στην ηλικιακή ομάδα 25-45, και θα περιλαμβάνει επικοινωνία μέσω διαδικτύου, συνεργασία με δημοσιογράφους και bloggers, καθώς και εμπορεύματα και κίνητρα για τους χασάπηδες, και έντυπη διαφήμιση. Η ανακοίνωση για την χρηματοδότηση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης τροφίμων SIAL στο Παρίσι.

Πηγή: globalmeatnews.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία