BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Στη δίνη τυφώνων ο χυμός πορτοκαλιού

Υποχώρησαν για άλλη µια φορά οι τιµές στα προθεσµιακά συµβόλαια του παγωµένου χυµού πορτοκαλιού, λόγω τυφώνων και µειωµένης ζήτησης του προϊόντος. Για την ακρίβεια οι τιµές στο χρηµατιστήριο της Ν. Υόρκης κατρακύλησαν στα 129,30 σεντς ανά λίµπρα, σηµειώνοντας πτώση της τάξης του 3,79% από την περασµένη εβδοµάδα που ήταν στα 134,40 σεντς ανά λίµπρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda.

Νέα υψηλά δύο ετών στο χυμό πορτοκαλιού

0
0
Οι προηγούµενοι τυφώνες που έπληξαν τη Φλόριντα, έριξαν τα φρούτα από τα δέντρα και κατέστρεψαν ελαιώνες. Αλλά η τελευταία φορά που ένας τυφώνας προκάλεσε σοβαρή ζηµιά στη Φλόριντα ήταν το 2005, κάτι που δεν αναµένεται να δούµε από τους τροπικούς κυκλώνες που αναµένονται στον Ατλαντικό Ωκεανό τις επόµενες 48 ώρες.

Η εποχή των τυφώνων του Ατλαντικού τελειώνει στις 30 Νοέµβρη .«Οι τιµές θα ισορροπήσουν γύρω στο επίπεδο  των 130 σεντς ανά λίµπρα», δήλωσε ο Boyd Cruel, ανώτερος αναλυτής της Vision Financial Markets στο Σικάγο. «Μόλις περάσει το πρώτο διάστηµα του Νοεµβρίου, θα δοθεί κάποια ώθηση στις τιµές από τον καιρό και πάλι, καθώς οι έµποροι προσβλέπουν στην πιθανότητα να πληγούν τα δέντρα της Φλόριντα από παγετό», καταλήγει ο Cruel.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία