BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Ακροβατεί στα 100 σεντς ο χυμός πορτοκαλιού

Πτώση 300 µονάδων σηµείωσαν τα προθεσµιακά του παγωµένου χυµού πορτοκαλιού στο χρηµατιστήριο της Ν. Υόρκης, αγγίζοντας τα 111,90 σεντς ανά λίµπρα στις 18 Μαρτίου.

Νέα υψηλά δύο ετών στο χυμό πορτοκαλιού

0
0
Επίσης, υπάρχει αυξηµένη πιθανότητα οι τιµές του χυµού να κινηθούν ακόµα και κάτω από τα 100 σεντς ανά λίµπρα την ερχόµενη εβδοµάδα, σύµφωνα µε τον αναλυτή Μαικλ Σίρι της επενδυτικής εταιρίας Seery Futures, καθώς τα λεγόµενα «µαλακά εµπορεύµατα» (κακάο, ζάχαρη, καφές και φρούτα) και οι αγορές γενικά χαρακτηρίζονται από πτωτικές τάσεις.

Μάλιστα, οι αναλυτές συµβουλεύουν τους επενδυτές να προχωρούν σε βραχυπρόθεσµες τοποθετήσεις µιας και η πτωτική τάση στο προϊόν αναµένεται να συνεχιστεί για ακόµα 2 περίπου µήνες.

Παρόλα αυτά, µικρή ανάσα στις τιµές αναµένεται να δώσει πρόσφατη εκτίµηση του USDA για µειωµένη παραγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια, στα 20 εκατ. κιβώτια, κάτω από το µέσο όρο της τελευταίας 5ετίας. Τα Βαλέντσια προορίζονται παραδοσιακά για χυµό και η παραγωγή της Καλιφόρνια είναι πολύ µικρότερη από την παραγωγή ναβαλίνων της Φλόριντα.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία