BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Σειρά για πληρωμή, τα βιολογικά Αιτωλοακαρνανίας

Εστάλησαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ καταστάσεις πληρωμής με 535 βιοκαλλιεργητές της Αιτωλοακαρνανίας.

Εγκρίνεται το σύνολο των φακέλων για τη βιολογική γεωργία

2
0

Εστάλησαν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τη ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας οι καταστάσεις για την πληρωμή των δικαιούχων του μέτρου 214 «Αγροπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» Δράση 1.1. Βιολογική Γεωργία. Πρόκειται για 585 αιτήσεις πληρωμής για την παράταση 2ετίας. Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά η Ένωση Αγρινίου με ανακοίνωσή της μετά τους ελέγχους που διενήργησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, έχουν εγκριθεί και άμεσα πληρώνονται οι 535 παραγωγοί, με το συνολικό ποσό των 977.000 ευρώ.

Ακολουθούν οι καταστάσεις για την 5ετία στη Βιολογική Γεωργία και οι ανάλογες αιτήσεις για το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας. Να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί που απερρίφθησαν απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μπορούν από αύριο να υποβάλουν ενστάσεις, είτε απ’ ευθείας στη ΔΑΟΚ είτε μέσω της Ένωσης Αγρινίου, που αναλαμβάνει τη διευκόλυνση των παραγωγών μελών της και τη μαζική αποστολή των ενστάσεων.

«Οι αιτήσεις για τις πληρωμές 2ετίας εστάλησαν με καθυστέρηση σήμερα, παρά το γεγονός ότι η ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας ήταν έτοιμη από την περασμένη εβδομάδα, καθώς τεχνικά προβλήματα στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του, βάση του αρχικού προγραμματισμού. Η ολιγοήμερη καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ΟΠΕΚΕΠΕ», αναφέρει η ΕΑΣ.

Δείτε εδώ τις σχετικές καταστάσεις:

Aιτωλοακαρναννία- 2014.12.18 - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.pdf

Αιτωλοακαρνανία- 2014.12.18 - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ- ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία