BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Τη Δευτέρα 22 Δεκέμβρη η ενιαία ενίσχυση διαβεβαιώνει ο Κουκουλόπουλος

Την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου επιβεβαιώνει και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο «την ερχόμενη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου πρόκειται να καταβληθεί στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης του 2014 συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ περίπου».

Φθηνότερο πετρέλαιο για τους αγρότες ζητά ο Π. Κουκουλόπουλος

0
1

Υπενθυμίζεται ότι η προκαταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης, ήτοι 886,5 εκατ. ευρώ, είχε καταβληθεί στους 656.736 δικαιούχους στις 12 Νοεμβρίου. Επίσης, για τις 29 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2014, ενώ από προχθές ξεκίνησαν οι πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας των ετών 2012 και 2013 στις Περιφερειακές Ενότητες όπου έχει ολοκληρωθεί η διασταύρωση των στοιχείων και η αποστολή τους στο υπουργείο, συμπληρώνει ο κ. Κουκουλόπουλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το τελευταίο τετράμηνο του έτους, από τον Αύγουστο έως τέλος Δεκεμβρίου δηλαδή, οι πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί στους αγρότες ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ (ενιαία ενίσχυση, εξισωτική αποζημίωση, δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ.α).

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

23-12-2014 00:06Maria Asteri

Pali psemata mas eipate pou einai ta lefta rwtate an exoume na kanoume giortes

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία