BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Εντός της εβδομάδας το ποιοτικό πριμ αιγοπροβάτων, με το ζόρι η σύνταξη ΟΓΑ

Ως προοίµιο ροής πληρωµών -αν και δύο βδοµάδες αργότερα από τις αρχικές δεσµεύσεις- ερµηνεύεται η ολοκληήρωση εντός της εβδοµάδας (27-28 Μαΐου) της πληρωµής του ποιοτικού πριµ για τα αιγοπρόβατα (άρθρο 68), σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda.

Εντός της εβδομάδας το ποιοτικό πριμ αιγοπροβάτων, με το ζόρι η σύνταξη ΟΓΑ

2
1

Ωστόσο, η γενική οικονοµική δυσπραγία της χώρας, εν αναµονή της συµφωνίας µε τους θεσµούς, χρεώνει µε κάποια καθυστέρηση τις πληρωµές των αγροτών, µε τους αρµόδιους του υπουργείου και τους ΟΠΕΚΕΠΕ να αποποιούνται την ευθύνη.

Την ίδια ώρα, μπλοκάρισµα στην καταβολή των οικογενειακών επιδοµάτων, αλλά και της επαναφοράς της 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους του ΟΓΑ φαίνεται να φέρνει η δυσµενής οικονοµική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισµός. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης, αποκαλύπτοντας ότι «δεν υπάρχουν χρήµατα διαθέσιµα προκειµένου να δοθούν τα οικογενειακά επιδόµατα στις 28 Μαΐου».

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Μαϊου μαζί με το περιοδικό Fresher


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

22-05-2015 22:04στελλα

Πότε θα πληρωθεί η πρόωρη αγροτική σύνταξη? ?????? Ειναι σε εκκρεμότητα ο μήνας μαιος έπρεπε ν είχε δοθεί στις 15 .σε τηλέφωνα μου στο υπουργείο δεν γνωρίζουν. ....είναι δυνατον?? Είμαστε ξεκρεμαστοι... πειναμε κ χρωστάμε παντού. ....ουτε φάρμακα δεν έχουμε!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία