BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Κεγκέρογλου: Άμεση πληρωμή υπολοίπων Νέων του 2014

Σύμφωνα με τον βουλευτή πάρα πολλοί νέοι που εγκρίθηκαν δεν έχουν λάβει ακόμη την εξόφληση.

0
3
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση πληρωμή του υπολοίπου της ενίσχυσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

«Πάρα πολλοί νέοι που εγκρίθηκαν και ξεκίνησαν το αγροτικό επάγγελμα το 2014 μέσω του προγράμματος πρώτης εγκατάστασης των γεωργών και ενώ έλαβαν την α΄ δόση, τέσσερα χρόνια μετά την ένταξή τους, δεν τους έχει ακόμη καταβληθεί το υπόλοιπο της ενίσχυσης.

Επειδή οι παραπάνω νέοι αγρότες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο πρόγραμμα, αφού έχουν περάσει και την σχετική εκπαίδευση που προβλέπεται.

Ερωτάσθε κε Υπουργέ:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να καταβληθεί άμεσα στους δικαιούχους  το υπόλοιπο της ενίσχυσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014;».

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

21-05-2018 01:31Antonis

Οποτε εμείς που υποτίθεται οτι έχουμε εγκριθεί για το απόθεμα του 2017 και περιμένουμε,να μην μιλαμε... Έχουμε χρόνια μπροστά μας

Απάντηση

18-05-2018 22:49maria vou

EPITELOUS KSIPNISAN

Απάντηση

18-05-2018 14:25Μαρια

Εμείς του 2009 κάναμε 5 χρόνια να τα πάρουμε βγήκε κάνεις να μιλήσει............Για το απόθεμα του κράτους που δε πήραμε πάλι κάνεις δε βγήκε.....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία