BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Κομβικό σημείο για προϊόντα ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Food Expo και Seafood Expo North America

Αισιοδοξία, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, καινοτομία, δημιουργικότητα, διαπροσωπικές σχέσεις, εμπιστοσύνη – οι κύριοι πυλώνες παρουσίας της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), σε δύο κλαδικές εκθέσεις στις Food Expo Athens, 9-11 Μαρτίου που επιμελήθηκε η εταιρία Promo Solution και στη Seafood Expo North America, Βοστώνη, 10-12 Μαρτίου.

Food_Expo_Athens_ΕΛΟΠΥ

38
1

Δύο παράλληλα hubs ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας έγιναν κομβικό σημείο συνάντησης Μελών της ΕΛΟΠΥ, συναδέλφων, συνεργατών, πελατών και πολιτικής ηγεσίας. Σε περιβάλλον συγχρόνως φιλικό και επαγγελματικό, οικοδεσπότες και προσκεκλημένοι, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να οριστικοποιήσουν εθνικές και διεθνείς συμφωνίες που προάγουν την ιχθυοκαλλιέργεια και την οικονομία της Ελλάδας.

Η παρουσία της ΕΛΟΠΥ πλαισιώθηκε από υψηλό επίπεδο γαστρονομίας με φρέσκα ψάρια Fish from Greece από τις καθαρές ελληνικές θάλασσες, που στα χέρια των επιδέξιων chefs Κωνσταντίνου Βασσάλου στην Αθήνα και Peter Minakis στη Βοστώνη, μεταμορφώθηκαν σε γευστικούς μεζέδες για τους επισκέπτες. Επίσης, οι επισκέπτες και στις δύο χώρες απήλαυσαν μια καινοτόμα εμπειρία εικονικής πραγματικότητας και ανακάλυψαν την ιχθυοκαλλιέργεια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Στη Food Expo Athens, το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας: το Σάββατο, οι κ.κ. Διονύσης Σταμενίτης, που εγκαινίασε την έκθεση, Αλέξανδρος Καχριμάνης Περιφερειάρχης Ηπείρου και Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ./Κινήματος Αλλαγής – την Κυριακή: ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υπουργός του ΥΠΑΑΤ συνοδευόμενος από τους δύο Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και Γιώργο Στρατάκο.  Η ΕΛΟΠΥ φιλοξένησε επίσης την κα Ευθυμία Γιόκαλα Προϊσταμένη Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ “Αλιείας και Θάλασσας”, τον κ. Σταμάτη Καμπόλη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλιευτικής Πολιτικής, τον πολιτειακό γερουσιαστή Leonidas Raptakis, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, και πολλούς εκπροσώπους της χώρας, του κλάδου και των ΜΜΕ.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία