BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ο κόσμος των εντόμων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης

Στο θαυμαστό κόσμο των εντόμων θα ξεναγήσει τους επισκέπτες του το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης το Σάββατο 15 Νοεμβρίου. Την ίδια μέρα θα λειτουργήσει εργαστήριο ταρίχευσης εντόμων για μικρούς και μεγάλους.

Ο κόσμος των εντόμων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης

0
0

Το πρόγραμμα το εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

11.00-12.00 Συζήτηση στην Αίθουσα Πολυμέσων με θέμα: «Τα Καταπληκτικά Έντομα!» από την κ. Παναγιώτου Ελένη, αραχνολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

12.00-13.30 Συμμετέχω στο εργαστήριο ταρίχευσης και διατήρησης σκαθαριών και άλλων εντόμων (με δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στην υποδοχή του Μουσείου – για ηλικίες άνω των 8 ετών).

12.00-13.30 Γνωριμία με τον κύκλο ζωής των εντόμων (θεατρικό δρώμενο με δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στην υποδοχή του Μουσείου - για ηλικίες από 4 – 7 ετών).

12.00-14.00 Εντομοκατασκευές με περίεργα υλικά για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Κατά τη διάρκεια της μέρας θα προβάλλονται ενδιαφέρουσες, ενημερωτικές ταινίες σχετικές με έντομα.

Η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ ενώ για τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Παράλληλα την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα είναι ανοικτό για τους επισκέπτες από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. Όσοι το επισκεφθούν μπορούν να «περιηγηθούν» στην ανατολική Μεσόγειο, το μαγευτικό κόσμο των ολογραμμάτων και τους τρομερούς δεινόσαυρους.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία