BACK TO
TOP
Δρώμενα

Κρητικό γλέντι της «Ιδαίας Γης» στις 31 Ιανουαρίου

Ο Σύλλογος Έρευνας & Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» προσκαλεί φίλους του Συλλόγου και της Κρήτης στον ετήσιο χορό του για το 2016.

Κρητικό γλέντι της «Ιδαίας Γης» στις 31 Ιανουαρίου

1
0
Στις 31 του Γενάρη, λοιπόν, στο Κέντρο Αρχόντισσα (Δερβένι) γλεντάμε σε πείσμα των καιρών, παραδοσιακά, με ένα μεγάλο Κυριακάτικο Μεσημεριανό Γλέντι (ώρα προσέλευσης 13:00).

Η «Ιδαία Γη» ακολουθώντας τα πιστεύω της έχει καλεσμένο και φέτος στην παρέα μας έναν καλλιτέχνη με ύφος, ήθος, δεξιοτεχνία... τιμώντας την ευρύτερη περιοχή των Αστερουσίων.

Τα λόγια για τον Κώστα Κακουδάκη περιττά, θα το διαπιστώσετε και από κοντά. Οι συνεργάτες του που θα παρευρεθούν είναι οι Σαββάκης Ηλίας, Νηστικάκης Γιώργος & Αλμπαντάκης Δημήτρης.
*Ο Κρητικός Σύλλογος «ΙΔΑΙΑ ΓΗ» αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη. Με την ίδρυσή του, ως πρωταρχικοί στόχοι ορίστηκαν η διατήρηση και η προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Κρήτης. Συμπληρωματικά, στόχους αποτέλεσαν αφενός μεν η διάσωση, μελέτη, έρευνα, εκμάθηση και διάδοση των κρητικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, αφετέρου δε η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων και επιμορφωτικών προγραμμάτων.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία