BACK TO
TOP
Δρώμενα

Το 6ο Summerwine Festival στη Θεσσαλονίκη

Το κορυφαίο οινικό γεγονός του καλοκαιριού με δυο απολαυστικές βραδιές γεμάτες κρασί, γεύσεις και μουσική διοργανώνεται και φέτος την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουνίου στην πλατεία του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Το 6ο Summerwine Festival στη Θεσσαλονίκη

2
0

Για έκτη συνεχή χρονιά οινοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο σαββατοκύριακο (1-2/06) από τις 20.30-00:00, για να παρουσιάσουν τα κρασιά του φετινού καλοκαιριού. Για πρώτη φορά φέτος θα εκθέσουν και παραγωγοί εδεσμάτων που συνοδεύουν το κρασί. Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική, μαγειρικά και γευσιγνωστικά Happenings.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Παρασκευή 1/6 & Σάββατο 2/6

20.30 - 00.00:     Aνοιχτή γευσιγνωσία

20.00 - 20.45:     Blind Tasting για νέους φίλους του κρασιού παρουσιάζουν ο οινολόγος Ανέστης Χαϊτίδης και ο οινογράφος Παύλος Γκέγκας (δηλώσεις συμμετοχής στο 2310454187 ή στο wine@winehouse.gr)

20.45 - 21.30:     Οινομαγειρέματα με τη Νίκη Μηταρέα. Η γνωστή μαγείρισσα και δημοσιογράφος γεύσης θα μαγειρέψει ζωντανά «με κρασί & ελληνικά». Την Παρασκευή 1/6 μαζί της ο Πατέρας Επιφάνειος του Ι.Κ. Αγίου Ευσταθίου (οινοποιείο Μυλοπόταμος) θα μας φέρει κοντά στην Αγιορείτικη κουζίνα.

Μόνο Σάββατο 2/6

21.30:                 Winelates = Wine + Pilates

                          Παγκόσμια πρώτη επίδειξη ενός εκπληκτικού νέου τρόπου γευσιγνωσίας από τα Γυμναστήρια «Viva la Vita» και ζωντανή μουσική από τους «Les Au Revoir» (1/6) και «Μαρία Μούρτζου & Band» (2/6)

Κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στο χώρο του Summerwine Festival θα παραλαμβάνει ένα ποτήρι γευσιγνωσίας, καθώς και το πλήρες, συλλεκτικό έντυπο παρουσίασης των παραγωγών και των κρασιών τους.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το The Prince Barsserie (Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη) και ο πολυχώρος κρασιού The Winehouse (Κέννεντυ 7, Πυλαία, Θεσσαλονίκη) με την ευγενική υποστήριξη του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Είσοδος: 7€ (με την μορφή κουπονιού κατανάλωσης στο ThePrince Barssserie)

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία