BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Κορυφαίο σε βαθμό συγκέντρωσης ελαιοκανθάλης το έξτρα παρθένο The Governor

Mε το χρυσό βραβείο ως το κορυφαίο ελαιόλαδο στον κόσμο σε βαθμό συγκέντρωσης ελαιοκανθάλης διακρίθηκε το ελαιόλαδο The Governor - Premium extra virgin olive oil στο πλαίσιο του διαγωνισμού «OLYMPIA AWARDS 2016 Health & Nutrition», ο οποίος διοργανώθηκε κατά την διάρκεια του διήμερου 3ου Συνεδρίου από την Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Ελαιοκανθάλης.

Κορυφαίο σε βαθμό συγκέντρωσης ελαιοκανθάλης το έξτρα παρθένο The Governor

5
0

Σύμφωνα με την OLIVE FABRICA, το Βραβείο αυτό αποτελεί για εμάς την ύψιστη διάκριση αφού κατατάσσει «τον Κυβερνήτη» μας ως ένα εκ των κορυφαίων και σπάνιων ελαιολάδων στον κόσμο με ισχυρή υγειοπροστατευτική δράση. Ένα από τα πιο υγιεινά ελαιόλαδα παγκοσμίως.

Αποτελεί μάλιστα ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ο πρώτος και μοναδικός στον κόσμο που αφορά τις υγειοπροστατευτικές ιδιότητες των ελαιολάδων και οι νικητές προέρχονται ύστερα από εργαστηριακές μετρήσεις μέσα από επιστημονική επιτροπή.

Τέλος, τα συναισθήματα μας είναι απερίγραπτα όμορφα για το ότι η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην καρδιά του παγκόσμιου Ολυμπισμού και κοιτίδα του αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, την Αρχαία Ολυμπία όπου και θα επιστρέφει κάθε τέσσερα χρόνια

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία