BACK TO
TOP
Brand name

Γκρέιπφρουτ και μπύρα συνδυάζει η Schöfferhofer Grapefruit

Μπύρα Schöfferhofer Weizen και χυμό από γκρέιπφρουτ συνδυάζει η Schöfferhofer Grapefruit, ένα ανθρακούχο, αρωματικό και ελαφρύ ποτό για το καλοκαίρι.

Γκρέιπφρουτ και μπύρα συνδυάζει η Schöfferhofer Grapefruit

1
0
Η Schöfferhofer Grapefruit παράγεται και εμφιαλώνεται στη Γερμανία και είναι προϊόν της Radeberger Gruppe, ενώ εισάγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Deals S.A

Τα έντονα φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών με τις ιδιαίτερες νότες λεμονιού και ξύσματος πορτοκαλιού και η πικάντικη γεύση του κάνουν τη Schöfferhofer Grapefruit μια εκρηκτική καλοκαιρινή πρόταση με μοντέρνα εμφάνιση στο μπουκάλι (0,33 lt) και με μόνο 2,5% αλκοόλ.

Αναζωογονητική συντροφιά στις απογευματινές ή  βραδινές εξόδους, στη βεράντα με παρέα ή στην παραλία αλλά και αρμονικό ταίρι σε σαλάτες, μαλακά τυριά και αλμυρές τάρτες, καταναλώνεται πολύ παγωμένη και κατ’ ευθείαν από το μπουκάλι

Επίσης, η Clausthaler Lemon συνδυάζει μπύρα Clausthaler Classic (40%) και χυμού λεμονιού (60%), έχει σχεδόν 31 θερμίδες ανά 100 ml, 60% δηλαδή λιγότερες από όλες τις υπόλοιπες μπύρες τύπου lager με λεμόνι. Είναι ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και πρωταγωνιστεί στις επιλογές αθλητών, όσων προσέχουν τη σιλουέτα τους, των ευσυνείδητων οδηγών και εκείνων που αναζητούν τις νέες γεύσεις

Οι μη αλκοολούχες μπύρες Clausthaler Lemon  και Clausthaler Classic παράγονται και εμφιαλώνονται στη Γερμανία και είναι προϊόντα του Radeberger Gruppe. Εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρεία Deals S.

Το μυστικό της επιτυχίας της μπύρας Clausthaler είναι η γεύση της. Θεωρείται η καλύτερη μη αλκοολούχα μπύρα στον κόσμο, με συνεχείς βραβεύσεις στον διαγωνισμό WBA (World Beer Awards) για την «Καλύτερη Lager στον Κόσμο» και «Καλύτερη Lager στην Ευρώπη» στις κατηγορίες «Χωρίς Αλκοόλ» και «Περιεκτικότητας σε Αλκοόλ χαμηλότερης του 2,5%»

Για την παράγωγη της ακολουθείται μέθοδος ζυθοποίησης που τηρεί αυστηρά τον Γερμανικό νόμο αγνότητας του 1516. Η Clausthaler προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής μεταξύ των μη αλκοολούχων μπυρών της Γερμανίας από τότε που πρωτοεμφανίστηκε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία