BACK TO
TOP
Brand name

Θρεπτικό και gourmet, το νέο προϊόν της Escargot de Crete

Τσάι φασκόμηλου με θυμαρίσιο μέλι αντί της κοινής άλμης που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στα φιλέτα σαλιγκαριών προτείνει η Escargot de Crete.

Θρεπτικό και gourmet, το νέο προϊόν της Escargot de Crete

2
0

Με δύο χαρακτηριστικά κρητικά βότανα, το φιλέτο σαλιγκαριού αποκτά ιδιαίτερα τονωτικές ιδιότητες και αποτελεί μια πρωτότυπη πρόταση. Το φιλέτο σαλιγκαριού σε τσάι φασκόμηλου έχει το ελάχιστο δυνατό αλάτι διατηρεί όμως στο απόλυτο τη φρεσκάδα της πρώτης ύλης. 

Επιπλέον, η Escargot de Crete ανακοινώνει μέσω του εμπνευστή και δημιουργού της Δρ. Κιαγιά, την ίδρυση του «Κέντρου Ερευνών EscargotdeCrete» που σκοπό έχει την ανάλυση της σχέσης των σαλιγκαριών που παράγει μέχρι σήμερα με βιοδυναμικές και βιολογικές αρχές κατά του καρκίνου, των καρδιοπαθειών, του Alzheimer και της παχυσαρκίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία