BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το πρώτο Greek Beer Festival Only Craft έρχεται από τις 5 έως τις 7 Απριλίου

Πάρτε μέρος σε ένα φανταστικό ταξίδι, στη μεγαλύτερη γιορτή χειροποίητης μπύρας στο 1st Greek Beer Festival Only Craft. 24 Ελληνικές Εκλεκτές Ζυθοποιίες θα βρίσκονται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρωμένες τον Απρίλιο στις 5-6-7 στο χώρο του περιστυλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

420112701_122121055118140167_5410539392178579491_n

359
1

Το Greek Beer Festival Only Craft είναι αφιερωμένο στην Ελληνική Χειροποίητη Μπύρα, μία μοναδική εμπειρία μόνο για εκλεκτικούς…

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΕΣ

Vergina Brewery – Κομοτηνή ΑΛΗ Brewery – Θεσσαλονίκη  Αναστασίου Ζυθοποιία- Χαλάνδρι  CARPINUS Brewery – Καρπενήσι  CHIOS Brewery – Χίος  CORFU Brewery – Κέρκυρα  FARAI Brewery – Καλαμάτα  FTELOS Brewery – Σαντορίνη  IAMA Brewery – Πλαταιές  IKARIA Brewery – Ικαρία  KYKAO Brewery – Πάτρα  LOLA Brewery – Λάρισα  LOCAL STREETS BEER Brewery – Βόλος  MARMITA Brewery – Καβάλα  MORIAS CRAFT ALES- Τρίπολη  NEMA Brewery – Μεσσηνιακή Μάνη  NOCTUA Brewery – Αθήνα  ORA Brewery – Πάτρα  PARAGON Brewery – Ηλιούπολη  SIRIS Brewery – Σέρρες  SKINPA Brewery – Θεσσαλονίκη  THE MULLES Brewery – Ρόδος  TOULS Brewery – Πάτρα  CHARMA Brewery – Χανιά

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 (𝟏𝟕:𝟎𝟎- 𝟐𝟑.𝟑𝟎)

19:00 𝐃𝐈𝐑𝐓𝐘 𝐂𝐀𝐑𝐀𝐕𝐀𝐍: Μία μπάντα από την Αθήνα με rock και blues επιρροές.

21:00 𝐊𝐎𝐙𝐀 𝐌𝐎𝐒𝐓𝐑𝐀: Δημιούργημα του μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα στις αρχές του 2012 (ο οποίος και υπογράφει όλες τις συνθέσεις του σχήματος) και γνωστοί για την επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης του μεσοπολέμου μουσικής φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα και αναδεικνύοντας το πόσο σύγχρονη και επίκαιρη μπορεί να είναι τελικά η παράδοση και η κουλτούρα μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 
(𝟏𝟐:𝟎𝟎- 𝟐𝟑.𝟑𝟎)

14:00 𝐆𝐑𝐎𝐔𝐏 𝐈𝐍 𝐓𝐇𝐄𝐑𝐀𝐏𝐘 : Με αυτή την party μπάντα κανείς δε θα μείνει καθισμένος. Ετοιμαστείτε για χορό σε Rock & Rock n Roll ρυθμούς.

19:00 𝐋𝐎𝐒 𝐓𝐑𝐄: Οι 𝐋𝐎𝐒 𝐓𝐑𝐄 μετράνε 11 χρόνια ζωής και μετά από 6 κυκλοφορίες και πάρα πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα θεωρούνται πλέον ένα από τα πιο hot ονόματα της instrumental Αθηναϊκής σκηνής. Η μουσική τους είναι μια μίξη από ήχους της δυτικής Αφρικής, της λατινικής Αμερικής, της παραδοσιακής μας μουσικής, της funk,τoυ jazz αυτοσχεδιασμού και της ψυχεδέλειας των 70’s.Το live των Los Tre χαρακτηρίζεται από την εκρηκτικότητά του, την ελευθερία του.

21:00 𝐒𝐖𝐈𝐍𝐆𝐈𝐍’ 𝐂𝐀𝐓𝐒: Οι 𝐒𝐰𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧’ 𝐂𝐚𝐭𝐬 ανεβαίνουν στη σκηνή του Greek Beer Festival στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σας προσκαλούν σε ένα non stop χορευτικό party. Θα σας ταξιδέψουν σε όλες τις δεκαετίες με τις μουσικές επιλογές τους, κομμάτια που ενώνουν μικρούς και μεγάλους. Είστε έτοιμοι για ένα live γεμάτο ενέργεια, κέφι και χορό μέχρι… τελικής πτώσεως;
Οι “The Swingin’ Cats” μετρούν 14 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση, αναμειγνύουν μουσικά ρεύματα, όλων των εποχών, με ευρηματικό τρόπο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 (𝟏𝟐:𝟎𝟎- 𝟐𝟑.𝟑𝟎)

14:00 𝐁𝐋𝐔𝐄𝐁𝐀𝐋𝐋𝐒 Η γνωστή αγαπημένη 𝐁𝐥𝐮𝐞𝐛𝐚𝐥𝐥𝐬 𝐁𝐚𝐧𝐝 ξεκινούν ένα ατελείωτο πάρτι

19:00 𝐊𝐇𝐈𝐑𝐊𝐈: Οι 𝐊𝐡𝐢𝐫𝐤𝐢 (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του.

21:00 𝐏𝐈𝐍𝐊 𝐕𝐀𝐍𝐈𝐓𝐘: Οι 𝐏𝐢𝐧𝐤 𝐕𝐚𝐧𝐢𝐭𝐲 είναι ένα indie rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 απ’τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα.

STREET FOOD
Απολαυστικό Street Food

ABOUT THE VENUE
Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας – Περιστύλιο
Ενας κλειστός χώρος 4000τμ θα διαμορφωθεί ώστε να υποδεχτεί το Greek Beer Festival only craft
Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο
Ελεύθερο Πάρκινγκ, Πρόσβαση με Ηλεκτρικό

Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο ελληνική χειροποίητη μπύρα, υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.
 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία