BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το πρώτο ANDRUS BEER TRAIL RACE FESTIVAL στις 14 έως τις 16 Ιουνίου

Η Andrus Beer Trail Race Festival, προκηρύσσει αγώνες ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 14 – 16/06/2024, στο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο και στον παραδοσιακό οικισμό του Κορθίου.

1o-andrustrail

86
0

Το 1ο Andrus Beer Trail Race Festival έχει στόχο να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν 4 υπέροχες διαδρομές, διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας που σίγουρα θα τους συναρπάσουν!

  1. Την Gerakones Challenge, η οποία είναι η μεγάλη και απαιτητική διαδρομή μήκους 30 χλμ. και 1790 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.
  2. Την Korthi Adventure, η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 15 χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά 650 μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.
  3. Την Grias Pidima Encounter, η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 5 χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά 265 μ., καθαρά ψυχαγωγική. Στόχος της είναι να φέρει τους δρομείς της ασφάλτου στα μονοπάτια των ορεινών αγώνων!
  4. Τέλος, την Future Champions, η οποία με μήκος 1 χλμ., απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και έχει στόχο να τους φέρει σε επαφή με τη φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού.

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems, εγγυώνται τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στις διαδρομές Gerakones Challenge και Korthi Adventure θα υπάρχουν οι εξής ηλικιακές κατηγορίες:

Ανδρών (18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+) και

Γυναικών (18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+)

Στη διαδρομή Grias Pidima Encounter 5K θα υπάρχουν οι κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Παιδιών (13-15), (16-18)

Οι τρεις πρώτοι νικητές-ριες των κατηγοριών κάθε διαδρομής θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ όλοι όσοι έχουν έγκυρο τερματισμό θα πάρουν το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Δώρα των χορηγών θα κληρωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη δημιουργία του Κέντρου Νεφροπαθών στο νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία