BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Στη Θεσσαλονίκη το διεθνές συνέδριο IFP 2016

Το 9ο Διεθνές συνέδριο για την ολοκληρωμένη παραγωγή φρούτων (IFP 2016) θα πραγματοποιηθεί από 4-8 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη το διεθνές συνέδριο IFP 2016

0
0
Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο αυτό πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια και έχει ως σκοπό να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα όλων των υποομάδων που ασχολούνται με την ολοκληρωμένη παραγωγή φρούτων

Πρόκειται για την ομάδα εργασίας IOBC/WPRS “Integrated Protection of Fruit Crops”, τις υποομάδες “Soft fruits”, “Pome fruit arthropods”, “IFP Guidelines”, “Pome fruit diseases” and “Stone fruits”

Στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί η ερευνητική δουλειά των ομάδων, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων, θα λανσαριστούν συνεργασίες και θα δούμε σημαντική εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ολοκληρωμένης παραγωγής φρούτων και διαχείρισης παρασίτων

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής και να τη στείλουν στην κ. Κωνσταντίνα Πλιάτσικα (constantina@globalevents.gr) με κοινοποίηση στον τοπικό διοργανωτή Δρ. Πέτρο Ντάμο (petrosdamos@gmail.com)

Δείτε εδώ την αφίσα του 9ου Διεθνούς συνεδρίου για την ολοκληρωμένη παραγωγή φρούτων.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία