BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Πρόθεση σποράς ντομάτας στη Λάρισα ως 7 Δεκέμβρη

Κάλεσμα ως 7 Δεκεμβρίου σε παραγωγούς για πρόθεση σποράς βιομηχανικής ντομάτας στη Λάρισα.

Στα σκαριά Ομάδα Παραγωγών λαχανικών στη Λάρισα

0
1

Η διαχειριστική επιτροπή της Ομάδας Παραγωγών βιομηχανικής ντομάτας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών θέλει να ευχαριστήσει τους παραγωγούς-μέλη  της ομάδας για την καλή συνεργασία.

Σε ανακοίνωσή του ο συνεταιρισμός τονίζει ότι «η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τηρήθηκαν οι συμβάσεις τόσο από τα εργοστάσια όσο και από τους παραγωγούς, αν και ήταν μια χρονιά που οι τιμές προβλημάτισαν αρκετά. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης τα εργοστάσια και τους μεταφορείς για την ομαλή διεξαγωγή της καμπάνιας.

Επειδή όμως ξεκινά μια νέα χρόνια, με νέα δεδομένα καλούνται τα μέλη της ομάδας αλλά και νέοι παραγωγοί οι οποίοι ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν βιομηχανική ντομάτα να προσέλθουν στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, που βρίσκονται Αγχιάλου 4, Φιλιππούπολη - Λάρισας, έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ώστε να δηλώσουν πρόθεση σποράς».

«Μια παραγωγική χρονιά ξεκινά ως μια καλά προγραμματισμένη χρονιά», τονίζει ο συνεταιρισμός.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

29-11-2016 21:40βαγγελης

Με τοσο φορο στο ογα που ειναι για φετος 20% και η φορολογια στο22% τη θα μου μεινει στο τελος εγω καθαρισα απι την ντοματα 13000 ευρω ξερεις τη θα πληρωσω 2600 στο ογα με αφορολογιτο 9000 ευρω 13000- 9000=5000×22%=1100 ευρω καπ 1100 προκαταβολη 100% που ειναι φετος και 1500 η γυναικα μου στο ογα και 500 ο λογιστηςσυνολο 6200 στο κρατος τα ακους τσιπρα τα παραταω και θα μου δινεις επιδομα αλυλεγγυεις γιατι να δουλεψουμε φυο ατομα αφου και να καθομαστε τα ιδια θα παρουμε ...μας καταντατε ολους ανεργους αλητες ντροπη σας

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία