BACK TO
TOP
Τεχνική Φροντίδα

Από τις μεταποιητικές οι συμβουλές από τους κοντράκτορες η δουλειά

∆ύο είναι οι µεγάλες αλλαγές, που συντελούνται αυτό τον καιρό στον τοµέα της αγροτικής παραγωγής και αναµένεται να επιδράσουν καταλυτικά στη διαµόρφωση της κατάστασης τα επόµενα χρόνια.

Από τις μεταποιητικές οι συμβουλές από τους κοντράκτορες η δουλειά

1
0

Πρώτον, η καθοδήγηση και ακολούθως και η τεχνική υποστήριξη των παραγωγών, περνάει σε σηµαντικό βαθµό στην ίδια τη µεταποιητική βιοµηχανία.

∆εύτερον, η παροχή υπηρεσιών στο χωράφι, από οργανωµένες εργοληπτικές εταιρείες και όχι από τους παραδοσιακούς «µηχανάτωρες» γίνεται χρόνο µε το χρόνο πράξη και στη χώρα µας.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εκ προϊµίου κακό, προφανώς και απηχούν ανάγκες των καιρών οι οποίες διευκολύνονται αντίστοιχα και από θεσµικές παρεµβάσεις (κατά βάση σε ευρωπαϊκό επίπεδο), ωστόσο καλό είναι ο αγρότης να αντιλαµβάνεται που πηγαίνουν τα πράγµατα, προκειµένου να θωρακίζει αντίστοιχα και το δικό του ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η εξελιξη των πραγµάτων δείχνει ότι χρόνο µε το χρόνο οι παραγωγοί θα είναι λιγότεροι και οι αγροτικές εκµεταλλεύσεις µεγαλύτερες και καλύτερα οργανωµένες. Από ποιον θα λαµβάνουν καθοδήγηση και θα αντλούν, ενδεχοµένως και άµεση, τεχνική υποστήριξη είναι πράγµατα τα οποία διαµορφώνονται.

Ολόκληρο το δημοσίευμα
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία