BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Τις πόρτες του ανοίγει για 6η χρονιά ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη ανοίγει τις πόρτες του και τα βιολογικά αμπέλια του στο κοινό την Κυριακή 31 Αυγούστου στη Νέα Γωνιά.

Τις πόρτες του ανοίγει για 6η χρονιά ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη

1
0

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Την Κυριακή 31 Αυγούστου, πάρτε την παρέα σας και την οικογένειά σας και ελάτε στη Νέα Γωνιά. Παρκάρετε ελεύθερα στο εργαστήρι με τα Αμπελόφυλλα Μαριάννας, πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, ποικιλίας Σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια!) της οικογένειας Καζάκη. Διαλέξτε το τσαμπί που σας αρέσει και κόψτε το. Τόσο απλά!

Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο εργαστήρι μας να σας κεράσουμε έναν καφέ ή ένα τσίπουρο. Εκεί, θα σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα δείτε πώς φτιάχνουμε τα ξακουστά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας που εξάγουμε σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Θα σας δείξουμε το υπερσύγχρονο σύστημα ιχνηλασίας της επιχείρησης και θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, μεταξύ των οποίων τα βραβευμένα με 2 αστέρια Great Taste 2013 Ντολμαδάκια Μαριάννας και Αμπελοβλάσταρα Μαριάννας, και, φυσικά, τις λαχταριστές πίτες από τον συνεταιρισμό Γωνιάτισσες.  

Μπορείτε να έρθετε από το πρωί μέχρι το απόγευμα, όποια ώρα σας βολέψει, αρκεί να βλέπετε τι κόβετε! Μπορείτε να φέρετε την παρέα σας, ή να έρθετε μόνοι σας. Η στάθμευση είναι πανεύκολη, ενώ η Νέα Γωνιά, ένα κουκλίστικο χωριό, βρίσκεται δίπλα από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Η πρόσβαση/είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τα σταφύλια διατίθενται σε τιμή χωραφιού! Μόνο προσέξτε μην μπείτε σε λάθος χωράφι!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 23 99 02 04 50, να επισκεφτείτε τη σελίδα μας, www.ntolmadakia.com η τη σελίδα μας στο www.facebook.com/Mariannas.vineleaves .Φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση υπάρχουν εδώ: https://drive.google.com/folderview?id=0B-HNPVhZ6Qa7X3JwZS1CUGxXV2M&usp=sharing

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία